Jump to content

E ovo nije normalno!

mrkile

Recommended Posts

znaci sta se desava.....igram na wownorway to je ishackovan fals server za one pirate (tj. mene) koji nemaju orig cd....i ql ja igram dodjem do 8 lvl i pojavimi se spel zvani death touch....neki chikica se smeje na ikonici...ajde ja ga uzmem i klik ,klik na cudoviste kad ono...UMRLO....Ebote sta se desava ovo....najidjem na special orka klik,klik on u sec mrtav...a XP raste ko nenormalan....i ajde ja tako qliram idem ubijam sve sto stignem ,budzim XP (sad sam 20 lvl) i tako poubijam sve cuvare u stormwindu i reko sta me briga to su bre botovi nece mi nista oni....kad ono u trenutku krenume gruvaju [:(!] .....otvorim reputation i visdim unfriendly...ja se branim bezim i sad svi humani me napadaju iako sam ja human warior....sta da radim...trenutno sam hostiled ili hated....kako da to popravim!!!PLS HELP [:(]

He he ako je istina ovo sto si napisao onda je to katastrofa. Ako nemash kesh da igras WoW lepo na originalu, nemoj bre covece ni da ga igras. Ima toliko rpg igara koje u single player varijanti lepo rade sa pirata pa igraj njih. Ovo ti je obicno mucenje i cimanje kako si opisao. To sa WoWom nema veze!!!

hahaha , lol !!! Znaci smeshno i u neku ruku zalosno... I shta se ti bunish idi se leveluj , sabij 60 lvl za par dana, onda idesh u mc i na onyxiu , haha, ako postoji na tom serveru :)

This video contains content from Jimmy Kimmel Live, who has decided to block it in your country.

[23:47] <manager-> jao dete jao dete :D

chickenonaraft.kom