Crovax Posted June 25, 2005 Report Share Posted June 25, 2005 Elem drugari ovako je to izgledalo : I grupa : Sweet 3-0 Rista 2-1 Fanflarica 1-2 Tuki 0-3 Prosli su Sweet i Rista. II grupa : Duke 4-0 Zaba 3-1 Goga 2-2 Nox 0-4 Immortal 1-3 Prosli su Duke i Zaba. III grupa : Sharky 3-0 Freeman 2-1 Zerox 1-2 Haqla(Zornjak :)) 0-3 Prosli su Sharky i Freeman. IV grupa : Evil 4-0 Vladica 3-1 Wolfy 2-2 Laki 1-3 Slobodan 0-4 Prosli su Evil i Vladica. To je to za danas. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZeRoX- Posted June 25, 2005 Report Share Posted June 25, 2005 Srle kad sutra pocinje ono 1/4 finale?Da budem gosu obs Exileu =_=;; Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crovax Posted June 25, 2005 Author Report Share Posted June 25, 2005 15:00. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DeuS.Tesla Posted June 25, 2005 Report Share Posted June 25, 2005 e a jel mogu rezultati za dou da se dobiju? Quote About WW. Germans (oh not Germans - Fashishsts(Gitler) hard to translate) kill many (OMG my english) kill many juice(Israel, hope i true translate this nation), but in WW2 dead millions russian. AND say me plz WHY germany and austria send israel money for that and in russia not? I not racist, i live in peace and i want what european must be more loality to russians. Childerns never not must cry if they paerents wars Priceless Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mare-SOMBOR Posted June 27, 2005 Report Share Posted June 27, 2005 Ocete postaviti koji rep..? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
GosuMicRo Posted June 27, 2005 Report Share Posted June 27, 2005 Celih 18 igracha ?? lol bre sta se to desava ....? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
domiNus Posted June 27, 2005 Report Share Posted June 27, 2005 Pa koliko znam toor je ogranichen na toliko... Ajde Risto GL, pa dolazi, nabavio sa wireless, sad smo u mrezi pa da te sechem u PES-u Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Green Posted June 27, 2005 Report Share Posted June 27, 2005 E, jebiga shto nisam doshao, ishlo se na Global Tribe fest oba dana i iako sam se trudio da ustanem nije ishlo. Ne bi igrao svejedno, htedoh da vidim ljude...nvm, drugi put. Valjda Evil-Blajv ne ide brzo kuci? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted June 27, 2005 Report Share Posted June 27, 2005 Pa koliko znam toor je ogranichen na toliko... Ajde Risto GL, pa dolazi, nabavio sa wireless, sad smo u mrezi pa da te sechem u PES-u ← ogranicheno je bilo na 64-oro, izgleda su se ljudi zasitili war-a Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZeRoX- Posted June 27, 2005 Report Share Posted June 27, 2005 ogranicheno je bilo na 64-oro, izgleda su se ljudi zasitili war-a ← Nisu se zasitili wara nego imas bar 5 razloga zbog kojih masa radije ostaje qci: 1.Pare...ufur je bio 400+za hranu i jos po nesto...Sqpi se sve zajedno 1k...mnogo je qme 2.Vecina ljudi misli:"jao ja tamo ne znam nikoga,bezveze mi je da idem" 3.20% ljudi prati ovaj forum ,ostali i ne znaju za turove 4.Dosta ljudi se plasi da se ne izblamira,sto je GLUPO ali sta ces kada ima stvarno dosta ljudi 5.Za ovaj tur konkretno bi bilo jos najmanje 10 ljudi da nije bilo retardirane,sugave,idiotske...DOTE!!... Brende ko bi se jos zasitio wara,pa koliko ima samo nasih koji igraju na bnetu? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted June 27, 2005 Report Share Posted June 27, 2005 Nisu se zasitili wara nego imas bar 5 razloga zbog kojih masa radije ostaje qci: 1.Pare...ufur je bio 400+za hranu i jos po nesto...Sqpi se sve zajedno 1k...mnogo je qme 2.Vecina ljudi misli:"jao ja tamo ne znam nikoga,bezveze mi je da idem" 3.20% ljudi prati ovaj forum ,ostali i ne znaju za turove 4.Dosta ljudi se plasi da se ne izblamira,sto je GLUPO ali sta ces kada ima stvarno dosta ljudi 5.Za ovaj tur konkretno bi bilo jos najmanje 10 ljudi da nije bilo retardirane,sugave,idiotske...DOTE!!... Brende ko bi se jos zasitio wara,pa koliko ima samo nasih koji igraju na bnetu? ← a od tih shto igraju na bnetu na turove dolazi standardnih 20, dok ostale mrzi, i samo se lozhe na bnet Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
sHqma Posted June 28, 2005 Report Share Posted June 28, 2005 Highl1,ne prichaj gluposti,pa samo razmisli koliko ljudi u ovoj zemlji ima kablovski net,adsl...ili sl. vrstu konekcije,ja stvarno ne znam kome je zadovoljstvo da igra sa modemom na vazi od 30-ak kb/s,btw da li bi neko bio ljubazan da obavesti masu koja nije doshla na toor ko ga je uzeo,ko je osvojio2,3 mesto.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
el.Sendador Posted June 28, 2005 Report Share Posted June 28, 2005 gl Rista, gl Evil 1.Rista 2.Evil 3.Freeman Quote I am the centre of this universe.The wind of time is blowing through me,and it's all moving relative to me, it's all a figment of my mind in a world that I've designed. I'm charged with cosmic energy. Has the world gone mad or is it me? I am the creator of this universe,and all that it was meant to be,so that we might learn to see.This foolishness that lives in us and stupidity that we must suss ! How to banish from our minds,if you call this living I must be blind.Ma ja sam puko! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Green Posted June 28, 2005 Report Share Posted June 28, 2005 gl Rista, gl Evil 1.Rista 2.Evil 3.Freeman Btw, tur je zavrshen vec Imash na drugom topicu rezultate. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
UneXpecTed Posted June 28, 2005 Report Share Posted June 28, 2005 Nisu se zasitili wara nego imas bar 5 razloga zbog kojih masa radije ostaje qci: 1.Pare...ufur je bio 400+za hranu i jos po nesto...Sqpi se sve zajedno 1k...mnogo je qme 2.Vecina ljudi misli:"jao ja tamo ne znam nikoga,bezveze mi je da idem" 3.20% ljudi prati ovaj forum ,ostali i ne znaju za turove 4.Dosta ljudi se plasi da se ne izblamira,sto je GLUPO ali sta ces kada ima stvarno dosta ljudi 5.Za ovaj tur konkretno bi bilo jos najmanje 10 ljudi da nije bilo retardirane,sugave,idiotske...DOTE!!... Brende ko bi se jos zasitio wara,pa koliko ima samo nasih koji igraju na bnetu? ← Imash pravo ,vecina su u fazonu oni su gosu razvalice me, ja licno ne bih doshao da se izblamiram , jer stvarno nemam shta da trazim pored riste & co. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZeRoX- Posted June 28, 2005 Report Share Posted June 28, 2005 @Highl1:Standardnih 20 je norm cifra.Tour u mojou "ESL",je bio sastavljen od ljudi koji stalno dolaze na sve turnire,i bilo je 23 coveka...manje-vise svi su tu.ja dolazim na bukvalno svaki tur od prvog tura u 4umu (1.12 ver),tako da ono znam ko je tu ko nije :) @ovaj zadnji:to je retardirano razmisljanje jer zbog takvih i tebi slicnih ljudi nasa w3 scena ima malo ljudi...mislis da 95% ljudi koji igraju na turovima ima sanse pored onih koji ceo dan igraju sa gosu igracima koje ti gledas samo na replayevima?dont think so...ja dodjem da se vidim sa nekim ljudima,PROcaskam,etc...sve je ovo 4fun anyway...dok ne dobijem net :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jerry[ns] Posted June 29, 2005 Report Share Posted June 29, 2005 Ne ozbiljno ljudi jel ima repova,ocu da vidim bar finale ili polufinale ostalo me ne interesuje,znaci ono cisto 4-5 repova da neko okaci i to je to. hvala. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sHqma Posted June 29, 2005 Report Share Posted June 29, 2005 (edited) Ako je verovati stillu repova ce biti u kgb-u i mojo-u! Edited June 29, 2005 by sHqma Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Misha-King Posted June 29, 2005 Report Share Posted June 29, 2005 Jbga nije nam scena propala nego su ljudi em neobavesteni em ne dovoljno jaki da se suprostave nasim "top" igracima. Jednostavno svi ostali igraju "4fun"... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts