Serbs Posted June 16, 2005 Report Share Posted June 16, 2005 E ovako mene interesuje dali WoW mora da bude original i dali se igrica placa posto sam veliki fan WarCraft seriala u svim kategorijama ovu sam igricu cekao skoro 3 godine da bi cuo od ortaka da igru mozes da igras samo na jednom serveru dali je to istina a ako nije sta trebam da radim da bi se prikljucio masovnoj igri. :) Hvala Unapred (: Quote Mrtav pao ziv se digo????? Link to comment Share on other sites More sharing options...
amoskg Posted June 16, 2005 Report Share Posted June 16, 2005 E ovako. Ako si veliki fan onda te nece mrzeti da prelistas ovaj forum, jer na njemu imas mnooooogo stvari vec napisanih o ovoj igri, koja je btw. fenomenalana. Igra mora da bude original da bi se igrala i to ti je sve sto je bitno. Ostalo sve mozes da nadjes na forumu. Poz Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Serbs Posted June 17, 2005 Author Report Share Posted June 17, 2005 Hvala :) Quote Mrtav pao ziv se digo????? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sasuke-kun Posted June 17, 2005 Report Share Posted June 17, 2005 NE MORA da bude original da bi se igrala... mozes nesto od sledeceg: Original ( 50-60 eur disk i 12-20eur pretplata mesecna ) crack u "single player-u" znaci ides skroz sam i krekovani serveri... Quote http://img67.imageshack.us/img67/1829/lol4thlk6.jpg kako pricati sa GM-om Paladins are gay Blizzard loves paladins Therefore, Blizzard is gay Link to comment Share on other sites More sharing options...
skrimke Posted June 17, 2005 Report Share Posted June 17, 2005 a to sam je bash interesantno Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elyuk Posted June 17, 2005 Report Share Posted June 17, 2005 ma najjachi je singl udjes u igru i cim krenes ne dobijes ni jedan quest ceo svet se ukoci na 5 min ne mozes da poqpis iteme kad ispadnu od zivotinja bacas kao sto je fireball npr dok se kreces nalazis lvl 50 vukove u goldshireu i sto je najjache na kraju na 9-10 lvlu imas oko 50 golda i torbice sa 12 slotova. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
-The_Cl|mber- Posted June 17, 2005 Report Share Posted June 17, 2005 9-10 lvl 50 gold-aaaaaa hahahahahahhahahaha Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts