oogabooga Posted June 15, 2005 Report Share Posted June 15, 2005 dosao do big bossa u paklu, neki mnogo veliki..... iza mi se prvo pojavi neka kocka sa dusama :save me save me..." i onda krenem sa ovim da se rokam...ispraznio sam 28 BFG u njega, 450 plazme...neznam koliko raketa, ali on i dalje ide i seje neke letelice sa reflektorima i neke zute lopte.... kako ga ubiti, HELP!!!!!!!!!!!!!! thx Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted June 15, 2005 Report Share Posted June 15, 2005 kada ti soul cube kaže "use us", ti je opali u glavonju.. mislim da treba tri ili četiri puta da ga potkačiš, a u međuvremenu beži od njega i vošti obične protivnike koji se spawnuju okolo. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
oogabooga Posted June 15, 2005 Author Report Share Posted June 15, 2005 hvala....resio sam ga...kad emituje neko plavo svetlo i te tragace, treba ga jedno 7-8 puta roknuti u to svetlo...i tek onda mogu da uzmem soul cube... :-)) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted June 15, 2005 Report Share Posted June 15, 2005 a, da, to je onaj pre glavnog.. jebi ga, reko sam ti kako da ubiješ kraljicu, al skontao bi valjda i sam. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts