E jebes baku Posted June 13, 2005 Report Share Posted June 13, 2005 (edited) hahaha , jaka fora :D meni je pocelo sve vise da se desava da nalecem na takve gluposti (tipa srbovanje) idemo ja i ortak kroz banku (ili to bese sud) ,nema veze i citamo na tabli nekoj ogromnim slovima nesto na foru : molio bih onoga "ko" mi je uzeo kuvar iz (te i te ) sobe da mi ga vrati , jer kuvar nije moj .... i kao jos nesto u fazonu necu se ljutiti au potpisu neki NESA INSPEKTOR lopov - korov Edited June 13, 2005 by E jebes baku Quote fml Link to comment Share on other sites More sharing options...
pilauda Posted June 13, 2005 Report Share Posted June 13, 2005 gotivna fora izvalite ovo :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
E jebes baku Posted June 14, 2005 Report Share Posted June 14, 2005 @zeki video na srbovanju , davno ... a , na srbovanju je bila ona jedna dobra, mrzi me da trazim : na parkingu ispred groblja , velik znak i pise : "samo za stanovnike groblja" :P i bila je jos i ona sudska izjava kada je lik zgazio svinju i rekao da je ona izvrsila samoubistvo :PPP kao i u nekim novinama, na naslovnoj strani pise otac silovao cerku od 6-7 godina i pored stoji reklama za onu pumpicu za potenciju Quote fml Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZIVP Posted June 14, 2005 Report Share Posted June 14, 2005 Taman da metem kurac naidje lopov..... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blackadder Posted June 14, 2005 Report Share Posted June 14, 2005 ima u palati pravde cena za srbovanje .... samo sto ne moze da uneses aparat da slikas ^^ na liftu pise kod strelice za gore "zelim gore" a kod strelice za dole "zelim dole" Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts