ZIVP Posted June 11, 2005 Report Share Posted June 11, 2005 znaci ovako: kad udjem u igru i startujem utakmicu slika na ekranu pocinje da treperi i da se trese,..... pokusao sam da menjam rezolucije i osvezavanja ekrana,drivere itd ako neko zan u cemu je problem...plz graficka kartica je gf6600 128 i naj noviji driveri sa nvidinog sajta.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
FiFa PLaYeR Posted June 11, 2005 Report Share Posted June 11, 2005 znaci ovako: kad udjem u igru i startujem utakmicu slika na ekranu pocinje da treperi i da se trese,..... pokusao sam da menjam rezolucije i osvezavanja ekrana,drivere itd ako neko zan u cemu je problem...plz graficka kartica je gf6600 128 i naj noviji driveri sa nvidinog sajta.... ← hm.... taj problem nisam imao, pokusaj bez najnovijih drajvera.... Quote @quakenet.org #team-serbia Aloha Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZIVP Posted June 12, 2005 Author Report Share Posted June 12, 2005 Skontao sam....problem je ipak bio u driverima t.j. u refresh rate....kad sam ga vratio sa 140 na 85 radi sve kako treba...A jel ima neki patch za fifu.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
FiFa PLaYeR Posted June 13, 2005 Report Share Posted June 13, 2005 (edited) ovde mozes naci patch FiFa - Serbia, patch sadrzi skoro sve nase timove i nasu reprezetaciju. Edited June 13, 2005 by FiFa PLaYeR Quote @quakenet.org #team-serbia Aloha Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts