Jump to content

Recommended Posts

Da li sam samo ja izvalio ili u zadnje vreme ima mnoooooogoooo rusa na bnetu.Ima ih bukvalno milion,koji god rep skinem sa wcreplaysa najmanje 1 rus igra.Imaju dosta dobrih klanova,jos nepoznatih igraca...Tipa nisam ni znao da je XyLigan rus,ko zna koliko ce ih sevnuti u 1 plan sada...znaci 70% bnet populacije su rusi ili svabe TT

,Jun 10 2005, 22:21]Da li sam samo ja izvalio ili u zadnje vreme ima mnoooooogoooo rusa na bnetu.Ima ih bukvalno milion,koji god rep skinem sa wcreplaysa najmanje 1 rus igra.Imaju dosta dobrih klanova,jos nepoznatih igraca...Tipa nisam ni znao da je XyLigan rus,ko zna koliko ce ih sevnuti u 1 plan sada...znaci 70% bnet populacije su rusi ili svabe TT

pa jebiga najmnogoljudnija zemlja u Evropi

ali shto je najgore, imaju ogroman broj hackera, zato i niko od tih boljih neuspeva na lanovima kojih ima kolko ocesh kod njih :D

03:34 ( MiGsa ) da budem iskren

03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki

22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah

13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare

[16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know

[21:00] <vudu> jebacemo svi

pa jebiga najmnogoljudnija zemlja u Evropi

ali shto je najgore, imaju ogroman broj hackera, zato i niko od tih boljih neuspeva na lanovima kojih ima kolko ocesh kod njih :D

Pa i ApM je bio haker pa vidi sad sta napravi od sebe,zivotinju :D

Mozda je to i VladicA hteo... :D

Ali opet mi nije jasno odakle ih toliko,znaci samo rusi i nemci igraju,mislim na ladder igrace koji meni upadaju...

Da li sam samo ja izvalio ili u zadnje vreme ima mnoooooogoooo rusa na bnetu.Ima ih bukvalno milion,koji god rep skinem sa wcreplaysa najmanje 1 rus igra.Imaju dosta dobrih klanova,jos nepoznatih igraca...Tipa nisam ni znao da je XyLigan rus,ko zna koliko ce ih sevnuti u 1 plan sada...znaci 70% bnet populacije su rusi ili svabe TT

zaboravio si francuze

chucknorris1205880463.jpg