ZeRoX- Posted June 10, 2005 Report Share Posted June 10, 2005 Da li sam samo ja izvalio ili u zadnje vreme ima mnoooooogoooo rusa na bnetu.Ima ih bukvalno milion,koji god rep skinem sa wcreplaysa najmanje 1 rus igra.Imaju dosta dobrih klanova,jos nepoznatih igraca...Tipa nisam ni znao da je XyLigan rus,ko zna koliko ce ih sevnuti u 1 plan sada...znaci 70% bnet populacije su rusi ili svabe TT Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted June 10, 2005 Report Share Posted June 10, 2005 ,Jun 10 2005, 22:21]Da li sam samo ja izvalio ili u zadnje vreme ima mnoooooogoooo rusa na bnetu.Ima ih bukvalno milion,koji god rep skinem sa wcreplaysa najmanje 1 rus igra.Imaju dosta dobrih klanova,jos nepoznatih igraca...Tipa nisam ni znao da je XyLigan rus,ko zna koliko ce ih sevnuti u 1 plan sada...znaci 70% bnet populacije su rusi ili svabe TT ← pa jebiga najmnogoljudnija zemlja u Evropi ali shto je najgore, imaju ogroman broj hackera, zato i niko od tih boljih neuspeva na lanovima kojih ima kolko ocesh kod njih :D Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZeRoX- Posted June 11, 2005 Author Report Share Posted June 11, 2005 pa jebiga najmnogoljudnija zemlja u Evropi ali shto je najgore, imaju ogroman broj hackera, zato i niko od tih boljih neuspeva na lanovima kojih ima kolko ocesh kod njih :D ←Pa i ApM je bio haker pa vidi sad sta napravi od sebe,zivotinju :D Mozda je to i VladicA hteo... :D Ali opet mi nije jasno odakle ih toliko,znaci samo rusi i nemci igraju,mislim na ladder igrace koji meni upadaju... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kicpe Posted June 18, 2005 Report Share Posted June 18, 2005 Da li sam samo ja izvalio ili u zadnje vreme ima mnoooooogoooo rusa na bnetu.Ima ih bukvalno milion,koji god rep skinem sa wcreplaysa najmanje 1 rus igra.Imaju dosta dobrih klanova,jos nepoznatih igraca...Tipa nisam ni znao da je XyLigan rus,ko zna koliko ce ih sevnuti u 1 plan sada...znaci 70% bnet populacije su rusi ili svabe TT ← zaboravio si francuze Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts