ButtMan Posted June 10, 2005 Report Share Posted June 10, 2005 E aj ako neko ima ideju nek pomaze: Zaglavi mi installacija WOWa na drugoj mashini vetj na prvom disku! U pitanju je original GB WOW, koji je bez problema proshao instalaciju i pechovanje na prvoj mashini, ali netje na drugoj! Probao sam i selective boot i da ubijem iz taska sve u pozadini shto mi ne treba, ali i dalje prsne i totalno zamrzne! Mashina je: Asus A7V8x-x sa 2000XP+ i radeon 9200xt, 60gb maxtor na 5400rpm, 512+256 kupus i dzumbus memorije Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Freestyler Posted June 12, 2005 Report Share Posted June 12, 2005 hahaha, to se i meni desavalo, ram memorije ti se ne slazu. Izvadi 512ram-a i uspeces da instaliras. Ali kad vratis tih 512 i pocnes da igras ima WOW da ti puca na svakih 10minuta. Moj savet, idi kod dilera i probaj da zamenis tih 512 rama za neku drugu vrstu i trebalo bi da ti radi... Quote iamfuc|<in*idiot! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts