weasel Posted June 10, 2005 Report Share Posted June 10, 2005 Angelina nije losa riba ali je daleko od boginje... ← Da daleko IZNAD boginje Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pura. Posted June 10, 2005 Report Share Posted June 10, 2005 sta fali dobra je ona i sa i bez sminke da ti dodje na vrata nebi je sigurno odbijo:D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlexG Posted June 10, 2005 Report Share Posted June 10, 2005 meni bas nije tako boginja KO MI TO DIRA ANGELINU MOJU????????? Nemoj da bude sva Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
noodle Posted June 10, 2005 Report Share Posted June 10, 2005 Je*bem mu gajde, ja sam zaljubljen u nju! Quote ...za sve one koji se ne pitaju da li će se sve dobro završiti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
badnick Posted June 10, 2005 Report Share Posted June 10, 2005 eh ,jednom sam i ja bio zaljubljen u Fergie...a onda sa video #%@#@!% artist bite andjela ima naj fejs,a ima bolje gradjenih... Quote salt wat fish fresh wat fish? Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted June 10, 2005 Report Share Posted June 10, 2005 WORD! Eva for t3h win. kiliguze: nisi te sretje da tju da se sazalim ko highl1, veruj mi. ← idem u textilnu skolu pa mozes da svratis kad god oces idem pole podne sledece nedelje a u ponedeljak prepodne ali posto zivis ko zna u kojem selu verovatno ti je cimanje ?? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted June 10, 2005 Report Share Posted June 10, 2005 ajd ne smaraj kili... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Azdaja Posted June 10, 2005 Report Share Posted June 10, 2005 Indijanci stfu ili ne otvarajte ovaj topic... ovo je hram boginje... a prvi koji se iskenja dalje na relaciji cira - killi - hajli imate zooloski vrt pa se tamo iskenjavajte! Moderatore / admine iscisti temu hvala! Quote � by Ivan_ alen je van konkurencije. � by Ignis Dei Alen mora da bude van konkurencije, jer je Macan � by Alen nije bitna strela nego indijanac. Baseball Club Beograd96 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted June 10, 2005 Report Share Posted June 10, 2005 neću da čistim, lepo ovde imamo malu crnu knjigu sa imenima onih koji su oskrnavili hram. ko će da bude glavni inkvizitor? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
byp_ Posted June 10, 2005 Report Share Posted June 10, 2005 stim shto ona meni na ovim slikama izgleda mnogo bolje nego inache taj rad. Quote i fuck my fans. Link to comment Share on other sites More sharing options...
byp_ Posted June 10, 2005 Report Share Posted June 10, 2005 dogovoreno icon_smile_cool.gif a btw ne idem u igraonu ni na 1 t00r necu ici pa dobro tako je i hajli rekao da ce da me prebije pa kad je imao priliku na tooru nista nije bilo ali to je duga prica brate. mene ne znas. ja cu da te izgruvam. ;> Quote i fuck my fans. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zEki Posted June 10, 2005 Report Share Posted June 10, 2005 Alo. Ovde se prica o Angeilini. Svako ima pravo na svoje misljenje. Kili smiri se. Cyro iskuliraj. Ivane spremi giljotinu. Odoh da ga drkam opet. OMFG Ali ja sam se sada extra zapalio i za Jesiccu Albu. AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA Quote V Link to comment Share on other sites More sharing options...
L1nk Posted June 10, 2005 Author Report Share Posted June 10, 2005 brate. mene ne znas. ja cu da te izgruvam. ;> ← a jel ti znas njega , mislim kako ces ga prepoznati? i sa obzirom na splet predjasnjih dogadjaja moli se kili da postuje svoju sliku radi lakseg pronalazenja i brisanja sa planete Zemlje .HVALA Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted June 10, 2005 Report Share Posted June 10, 2005 idem u textilnu skolu pa mozes da svratis kad god oces idem pole podne sledece nedelje a u ponedeljak prepodne ali posto zivis ko zna u kojem selu verovatno ti je cimanje ?? ← Haha...jebote,nikad nisam video Tjiru ovako pobesnelog,ne verujem da prica prazne price cim se toliko razbesneo,a ako jos jednom spomenes da je njegovo mesto selo,onda si i mene uvredio jer smo Tjira i ja iz istog sela:)) i onda brate i ja uzimam VIP GOLD karticu Kick Killygor ass fan cluba... Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zEki Posted June 10, 2005 Report Share Posted June 10, 2005 Alo iskul. Niko nikog nece da bije. Kao sto sam rekao svako ima svoje misljenje i ukuse i to je to. Kili se malo nasalio i to je sve. Kao kad sam ja onomad rekao da bi se trpao u bulju za kesh(tipa 100 soma evra) al to ne znaci da sam gay i da volim to. Pa je neko rekao brate ja ne bi nikad, pre bi jeo govna. Tako je i ta tema bila cool i svako ima svoje misljenje sta bi pre uradio. Pusio karu,jeo govna ili dao cmaric da mu se zazdi. U svakom slucaju kad tad cu da bem i Andju i Jesicu i Sharliz itd. @xomi evo covek lepo rekao. Sta moze da se uradi od lepe zene sa sminkom i sa maskom. Quote V Link to comment Share on other sites More sharing options...
jasamkonan Posted June 10, 2005 Report Share Posted June 10, 2005 Odlichna je Andja, sve na njoj je do jaja, jedino su joj ODVRATNE noge tj. kolena, kao da su je tri dana tukli betonskim stubovima. Videcu da skeniram sliku i da je turim ovde da vam i vama ogadim , al stvarno su odvratna... PS> Nad ostatkom se treba izivljavati... Quote Ja ne nosim gace. Nikada i nisam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
weasel Posted June 10, 2005 Report Share Posted June 10, 2005 Nekom se nesvidja dupe drugima vestacke sise a trecima noge ali sve to u kompletu niko ne bi odbio :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
E jebes baku Posted June 10, 2005 Report Share Posted June 10, 2005 ... ne bi se bunio , kad bi mi se bacila na posao.... Quote fml Link to comment Share on other sites More sharing options...
lazica Posted June 10, 2005 Report Share Posted June 10, 2005 Haha...jebote,nikad nisam video Tjiru ovako pobesnelog,ne verujem da prica prazne price cim se toliko razbesneo,a ako jos jednom spomenes da je njegovo mesto selo,onda si i mene uvredio jer smo Tjira i ja iz istog sela:)) i onda brate i ja uzimam VIP GOLD karticu Kick Killygor ass fan cluba... ← Count me in. :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted June 10, 2005 Report Share Posted June 10, 2005 i'm the president.. @zeki: imaš dobar ukus, baci kosku.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dvnityCker Posted June 10, 2005 Report Share Posted June 10, 2005 GARI ne skrnavim vec samo gledam i u drugom svetlu a sto se tice ruke mozda ti je neko odsece nemoj je previse gurati ← pretis a? uuuuuuuuuuuuuu btw ko je spominjao ruku? .. hehe, go back to the shadow :) btw pomiri se s tim da 95% populacije misli da je AJ jedna od najboljih riba na svetu Quote The people can always be brought to the bidding of the leaders. That is easy. All you have to do is tell them they are being attacked and denounce the pacifists for lack of patriotism and exposing the country to danger. It works the same way in any country. Link to comment Share on other sites More sharing options...
byp_ Posted June 10, 2005 Report Share Posted June 10, 2005 u jebote. ja sam se samo salio. ;> Quote i fuck my fans. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jasamkonan Posted June 10, 2005 Report Share Posted June 10, 2005 Nekom se nesvidja dupe drugima vestacke sise a trecima noge ali sve to u kompletu niko ne bi odbio :) ← pravo zborish, lasico... Quote Ja ne nosim gace. Nikada i nisam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
L1nk Posted June 10, 2005 Author Report Share Posted June 10, 2005 (edited) posto je andja razbudila ceo rur evo i njene biografije na L1nku a sto se nje tice ne bi joj uzo ni dinara za ssex :) @zeki jel si razmisljao o Brooke Langton,Kelli Gallagher,Anka Romenski,Irina Voronina,Katir Price Jordan ili cak o brutalnoj Lauren Anderson? toliko ih jos ima ali mrzi me da pisem.... Edited June 10, 2005 by L1nk Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZIVP Posted June 10, 2005 Report Share Posted June 10, 2005 posto je andja razbudila ceo rur evo i njene biografije na L1nku a sto se nje tice ne bi joj uzo ni dinara za ssex :) ←Brate a ko bi joj uzeo.....nego ces ici sutea oko 22.00 sa nama u becej....na sex a sad udji na beotel Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts