miroslav Posted June 6, 2005 Report Share Posted June 6, 2005 (edited) ljudi,imam jedno pitanje. imena servera koje stavljate ovde, zasto igrate na razlicitim? Edited June 6, 2005 by miroslav Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
/7ETPOC Posted June 6, 2005 Report Share Posted June 6, 2005 Bagra sa foruma je podeljena (verovatno se pitash ZASHTO? pa zato shto je bagra pobogu!) Quote i tako .... Link to comment Share on other sites More sharing options...
miroslav Posted June 6, 2005 Author Report Share Posted June 6, 2005 ←video sam to u faq, ali reko mozda postoji neko normalno objasnjenje Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Freestyler Posted June 6, 2005 Report Share Posted June 6, 2005 Jel si ti cuo da su se Srbi nekad slozili oko necega? eto ti odgovor Quote iamfuc|<in*idiot! Link to comment Share on other sites More sharing options...
amoskg Posted June 6, 2005 Report Share Posted June 6, 2005 E to se ja pitam stalno, al sam ukapiro da se nikad nece Srbi sloziti i da nema leba da igramo svi na istom serveru. Tako da jbga to ti je to pa ti izaberi de ces. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
-The_Cl|mber- Posted June 6, 2005 Report Share Posted June 6, 2005 igram na sylvanas server Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohican Posted June 6, 2005 Report Share Posted June 6, 2005 Hehe pa brate mi smo na istom serveru pa smo se pokacili i sad smo u 3-4 razlicite gilde na shadow moon-u. Jebiga .... srbija ... ljudi su sebicni samozivi sta ces ... Quote OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVEBEST VIEWED WITH A MONITOR Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted June 6, 2005 Report Share Posted June 6, 2005 Hehe pa brate mi smo na istom serveru pa smo se pokacili i sad smo u 3-4 razlicite gilde na shadow moon-u. Jebiga .... srbija ... ljudi su sebicni samozivi sta ces ... ← tebi ne smeta da imash indijance, spammere, exploitere, prevarante i debile u gildi? poshto poslednji put kad sam proverio srbi nisu nishta bolji od ostalih po tom pitanju.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
-The_Cl|mber- Posted June 6, 2005 Report Share Posted June 6, 2005 Hehe pa brate mi smo na istom serveru pa smo se pokacili i sad smo u 3-4 razlicite gilde na shadow moon-u. Jebiga .... srbija ... ljudi su sebicni samozivi sta ces ... ← ja sam orc/shaman Climber pa me wisperuj :))) vidimo se a kojima je vama acc SRBI?:))))))) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted June 6, 2005 Report Share Posted June 6, 2005 tebi ne smeta da imash indijance, spammere, exploitere, prevarante i debile u gildi? poshto poslednji put kad sam proverio srbi nisu nishta bolji od ostalih po tom pitanju.. ← kali, shta si ti hteo da kazhesh ? :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sasa[NOB] Posted June 6, 2005 Report Share Posted June 6, 2005 Sretnem ja sinoc jednog nasec iz DragonKin-a i pitam ga odakle je misleci na grad... On kaze "from Serbia" Ja reko "ma znam" A on meni ni pet ni Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted June 6, 2005 Report Share Posted June 6, 2005 ja sam sreo nedelju, i duelovao sa njim dok smo chekali brod u menetilu :P Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sasa[NOB] Posted June 8, 2005 Report Share Posted June 8, 2005 Ma Nedelja bi duelovao i sa onima sto daju qvestove al ga kuliraju... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted June 8, 2005 Report Share Posted June 8, 2005 kali, shta si ti hteo da kazhesh ? :) ← debil je debil, be obzira koja je nacionalnost 4S korporacija je skrinovala sve kandidate, tako da je rezultat to shto ~2/3 svih srba na serveru u nashoj ekipi, ostatak su ili rukiji ili shljam ili likovi koji nisu zainteresovani za power play Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LOWRENCE Posted June 8, 2005 Report Share Posted June 8, 2005 Ili pre mesec dana kada smo kretali Nedelja i ja sa igrom... Sretne on nekog naseg sa lvl 60 i ovaj ga pita odakle je posto Nedelja igra sa nickom Nedelja (logično). Kaze Nedelja iz Srbije A ovaj ce njemu- jel se sećas ti kada si me pre 5 godina izbacio sa Countera na Dreniku... Nedelja kaze da ih je u to vreme mnogo izbacio sa kauntera.... A ovaj njemu "e pa vidis pogresio si ja bih ti sad bio od velike pomoci" :) Srbi su i ovde kao i svuda SRBI... ← Offtopic ali moram, meni je Nedelja tada kada je poceo Drenik server dao free nalog za kanter na Dreniku jer sam iz Backe Palanke zvao svaku noc BG i igrao cs po 4-5 sati... Aj pozdravi ga puno, bas mi je krivo sto nismo na istom serveru, ja sam na Dunemaulu... Quote neko mi je ukrao kriglu... Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohican Posted June 8, 2005 Report Share Posted June 8, 2005 Sretnem ja sinoc jednog nasec iz DragonKin-a i pitam ga odakle je misleci na grad... On kaze "from Serbia" Ja reko "ma znam" A on meni ni pet ni ?est nego "pa sta onda smara?" Toliko o srbima i nasoj kulturi... Ili pre mesec dana kada smo kretali Nedelja i ja sa igrom... Sretne on nekog naseg sa lvl 60 i ovaj ga pita odakle je posto Nedelja igra sa nickom Nedelja (logi?no). Kaze Nedelja iz Srbije A ovaj ce njemu- jel se se?as ti kada si me pre 5 godina izbacio sa Countera na Dreniku... Nedelja kaze da ih je u to vreme mnogo izbacio sa kauntera.... A ovaj njemu "e pa vidis pogresio si ja bih ti sad bio od velike pomoci" :) Srbi su i ovde kao i svuda SRBI... ← Kolko ja znam od lvla 60 jedan je samo igrao counter ... arutha/bauk/ledix ... tako da me uopste ne cudi ... a moguce i van posto su ortaci van/kobre/vanko Quote OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVEBEST VIEWED WITH A MONITOR Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted June 8, 2005 Report Share Posted June 8, 2005 jeste, to je bio ledix ;-) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
/7ETPOC Posted June 9, 2005 Report Share Posted June 9, 2005 Ili pre mesec dana kada smo kretali Nedelja i ja sa igrom... Sretne on nekog naseg sa lvl 60 i ovaj ga pita odakle je posto Nedelja igra sa nickom Nedelja (logično). Kaze Nedelja iz Srbije A ovaj ce njemu- jel se sećas ti kada si me pre 5 godina izbacio sa Countera na Dreniku... Nedelja kaze da ih je u to vreme mnogo izbacio sa kauntera.... A ovaj njemu "e pa vidis pogresio si ja bih ti sad bio od velike pomoci" :) Srbi su i ovde kao i svuda SRBI... ← to samo govori koliko su srbi pametni i koliko dobro pamte :) Quote i tako .... Link to comment Share on other sites More sharing options...
KoDRa Posted June 26, 2005 Report Share Posted June 26, 2005 Dajte link za neki server gde igraju nasi ? plz :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
batina Posted June 26, 2005 Report Share Posted June 26, 2005 za to da se mi srbi volimo deliti ste u pravu, ali nista vise od drugih uostalom dobro je da neigraju svi na isto serveru (kud bi onda od nasih?) tako da mozes da vidis koliko su i ostali "karakter"!!! Quote nema te logike koja ce me zaustaviti Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts