FiFa PLaYeR Posted June 5, 2005 Report Share Posted June 5, 2005 (edited) 25.-26.06.2005 u centru kod Vukovog spomenika odrzace se veliki eSports turnir. Turnir ce se odrzati u svim igraonicama u centru u 6 disciplina. Turnir je limitiran na 432 takmicara, a igrace se na 283 racunara. Igraonice u kojima se turnir odrzava: - Kgb - Mojo - Armagedon - ATG - Vuk - WOG - Gamma - Relax Discipline: - CS 1.6 32 ekipe - DottA 32 ekipe - WC3 FT 64 takmicara - Q3 16 takmicara - FIFA 2005 16 takmicara - NFS2U 16 takmicara Svi takmicari van Beograda ce se takmiciti u nedelju. Sve detalje, raspored, satnicu, nagrade, okacicu naknadno. Edited June 5, 2005 by FiFa PLaYeR Quote @quakenet.org #team-serbia Aloha Link to comment Share on other sites More sharing options...
Srle Posted June 6, 2005 Report Share Posted June 6, 2005 Yuhuhuhu! Ajde bar da ovaj tur uspije da ne bude kao sa G3! Ja sam spreman da smlatim ovog Fifaplayera, dugujem mu osvetu sa tura u Laktasima! A posle cemo da slavimo ! Ajde izbacuj pravila i premije da vidim isplati li se pakovati kofere! Mozemo li mi da dodjemo i uzmemo tur? P.S. Moram ti reci da je dovla postao bas opasan! I mi konja za trku imamo! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
FiFa PLaYeR Posted June 6, 2005 Author Report Share Posted June 6, 2005 Yuhuhuhu! Ajde bar da ovaj tur uspije da ne bude kao sa G3! Ja sam spreman da smlatim ovog Fifaplayera, dugujem mu osvetu sa tura u Laktasima! A posle cemo da slavimo ! Ajde izbacuj pravila i premije da vidim isplati li se pakovati kofere! Mozemo li mi da dodjemo i uzmemo tur? P.S. Moram ti reci da je dovla postao bas opasan! I mi konja za trku imamo! ← Vidmo se Srle :D Nadam se da ce biti super turnir Quote @quakenet.org #team-serbia Aloha Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted June 6, 2005 Report Share Posted June 6, 2005 taj fifa player je buljasin, sanja liverpul josh uvek :D pedja kad uzmesh tur,idemo u staru tresnju,da chastish :D Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts