PsYh0 Posted June 8, 2005 Report Share Posted June 8, 2005 mao ce tung je umro 1975. ← my mistake :) Quote Dopefish lives! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZerBah Posted June 8, 2005 Report Share Posted June 8, 2005 i josh ako uspeju da izdejstvuju ukidanje embarga na uvoz evropskog oruzja ameri mogu da im prdnu pod prozor kad se to desi ← da, bash im nedostaje to evropsko oruzije pored ruskog koje im je onako pod rukom Quote А в чем сила, брат? Link to comment Share on other sites More sharing options...
nickwood Posted June 8, 2005 Report Share Posted June 8, 2005 Za deset godina kina izaziva treci sv rat... Neophodna ponovna raspodela sveta. Vrlo moguce da ce nas sve to zaobici, nemaju za sta da nas ubijaju ponovo Quote Ovdashnji P.S> nickwoode, zasto se ne "log_out"-ujes kad si na forumu sa mog kompa? DovlaGSI :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted June 8, 2005 Report Share Posted June 8, 2005 Imaju :))) Da nam se osvete za 100-ak pokvarenih traktora (oko 1998), i za jos par malih kvarnih ispala :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted June 9, 2005 Author Report Share Posted June 9, 2005 SSSR je najvishe lichio na '84. I danas kada je sve to kao proshlost ostali su "artefakti" tog sistema - kada sam prvi put ushao u zgradu televizije u Moskvi imao sam osecaj da je Orvel bio inspirisan tom zgradom: kilometar duzina, sve u nekim sivim tonovima, hodnici po 500 metara, na svakih 4 metra drvena vrata sa natpisima tipa 212-1, 212-2, 212-3... Imam chak i sliku, videcu da je okachim. ← ministarstvo istine:) Ali taj snimak kada tenkovi furaju a na putu im stoji onaj student..... priceless! ← taj rad... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts