Diego Posted June 3, 2005 Report Share Posted June 3, 2005 kako odigrati sa elfom protiv unda kad on krene na bube? uopste zanimaju me taktike kako da odigram protiv njih! 10-ti sam lev na pvpgnu a 70% porazu su mi bila od undeada na razne taktike(bio bi 15-16 da nije te nakazne rase! Quote I see by your outfit, that you are a cowboy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chobo_Freeman Posted June 3, 2005 Report Share Posted June 3, 2005 ma IMBA UD!!!!!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted June 3, 2005 Report Share Posted June 3, 2005 ma IMBA UD!!!!!!! ← josh jedan ovakav reply i banovacu te,keve mi Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZeRoX- Posted June 3, 2005 Report Share Posted June 3, 2005 jebote ne znam zasto ovakvi topici kada imate replayeve,da li su svi glupi ili ih mrzi da gledaju ne znam ali ovo je smorilo... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
spo(ghost) Posted June 4, 2005 Report Share Posted June 4, 2005 (edited) kako odigrati sa elfom protiv unda kad on krene na bube? uopste zanimaju me taktike kako da odigram protiv njih! 10-ti sam lev na pvpgnu a 70% porazu su mi bila od undeada na razne taktike(bio bi 15-16 da nije te nakazne rase! ← gledaj brate, nije to tako lako, morash da imash najbolji mikro u srbiji da bi to postigao, znaci budzish wardenpandu do 5 lvl-a i onda krenesh sto brze mozesh DFDFDFDFDFDFD DFDFDFDFDFDFDDFDFDFDFDFDFDDFDFDFDFDFDFDDFDFDFDFDFDFDDFDFDFDFDFDFD DFDFDFDFDFDFDDFDFDFDFDFDFDDFDFDFDFDFDFDDFDFDFDFDFDFDDFDFDFDFDFDFD DFDFDFDFDFDFDDFDFDFDFDFDFDDFDFDFDFDFDFDDFDFDFDFDFDFDDFDFDFDFDFDFD. Edited June 4, 2005 by spo(ghost) Quote Nije bitno da je velik, bitno je da je lep... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Diego Posted June 4, 2005 Author Report Share Posted June 4, 2005 dobro prebite me sto pitam. a za replayeve otkud ja znam na kom je bash ta taktika! ne znam sto odma sirite hejt i ponasate se nakurceno?? lepo sam pitao ne morate da odgovorte ako nemate sta da kazete!!! Quote I see by your outfit, that you are a cowboy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mickeyyy Posted June 4, 2005 Report Share Posted June 4, 2005 na pochetku gradi archs pa posle medvede(ako njemu nekako stugnu destroyeri ti imash archs a mozesh i da kupish orb ako imash DH) i posle malo drayda i gg :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts