kobrica2004 Posted May 29, 2005 Report Share Posted May 29, 2005 TURNIR U KRAGUJEVCU 04.06.2005 godine sa pocetkom u 10 Quote Enzo says: ja poceo se derem ceo bus me slusa Enzo says: ALO BRE SI NORMALAN TI DECKO Enzo says: imam ga i na stimu bata = mali zen Enzo says: igraju GM vs ne znam ni ja ko Enzo says: i pita lik pod kojim nickom igra hamla ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
retrox Posted May 29, 2005 Report Share Posted May 29, 2005 gde se nalazi igraona Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kobrica2004 Posted May 29, 2005 Author Report Share Posted May 29, 2005 Mislim bitje teshko da ti objasnim gde je igraonica ako nisi iz Kragujevca ali nema veze to ti je ulica D.Milovanovica Bene 12 kod Gavra Auto i Zone M Quote Enzo says: ja poceo se derem ceo bus me slusa Enzo says: ALO BRE SI NORMALAN TI DECKO Enzo says: imam ga i na stimu bata = mali zen Enzo says: igraju GM vs ne znam ni ja ko Enzo says: i pita lik pod kojim nickom igra hamla ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
brank0 Posted May 29, 2005 Report Share Posted May 29, 2005 Ja mislio da svi idu na G3... GL HF! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rev Posted May 29, 2005 Report Share Posted May 29, 2005 daj da vidimo prijavljene timove... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kobrica2004 Posted May 30, 2005 Author Report Share Posted May 30, 2005 Nemozes da vidis sad prijavljene timove tek za nekih 2-3 dana ce biti objavljeno.Vidi reva oce da vidi dali dolazi neko jaci pa da dodje pokupi kintu ali dodji reve nije frka u svako slucaju neces pobediti tur mi smo tu Quote Enzo says: ja poceo se derem ceo bus me slusa Enzo says: ALO BRE SI NORMALAN TI DECKO Enzo says: imam ga i na stimu bata = mali zen Enzo says: igraju GM vs ne znam ni ja ko Enzo says: i pita lik pod kojim nickom igra hamla ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pajser Posted May 30, 2005 Report Share Posted May 30, 2005 Lakshe malo sa tim prichama, ipak je ovo najava za tur :] Quote Ei Aaniigoo 'Ahoot'e Link to comment Share on other sites More sharing options...
skomoza Posted May 30, 2005 Report Share Posted May 30, 2005 Mi (eXtremeZone) najkasnije do srede saljemo pare na ziro racun!!! Znaci dolazimo 100 posto! Al cemo da stignemo oko 11h nemamo bus pre iz Raske! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kobrica2004 Posted May 30, 2005 Author Report Share Posted May 30, 2005 Mi (eXtremeZone) najkasnije do srede saljemo pare na ziro racun!!! Znaci dolazimo 100 posto! Al cemo da stignemo oko 11h nemamo bus pre iz Raske! ← Nije u frci mozete malo kasniti Quote Enzo says: ja poceo se derem ceo bus me slusa Enzo says: ALO BRE SI NORMALAN TI DECKO Enzo says: imam ga i na stimu bata = mali zen Enzo says: igraju GM vs ne znam ni ja ko Enzo says: i pita lik pod kojim nickom igra hamla ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ziggy- Posted May 30, 2005 Report Share Posted May 30, 2005 za ekipe koje nece otici na G3 ? wtf? razocaro si me kobrice! daj pomeri to bwe! ... Quote ___________________________________________________ < 4gl > ziggy. 4k <3 2Pac Tupac Amaru Shakur Makaveli Link to comment Share on other sites More sharing options...
kobrica2004 Posted May 30, 2005 Author Report Share Posted May 30, 2005 Ziggy kontam da je ovo najbolje vreme svi ce ispucati kintu na g3 i onda niko nece doci na tur u Kragujevac,a da stavljam za 2 nedelje ne mogu jer svi skupljaju kesh za veliki esl tur tu u BG-U ispod VUKA.SORY BRATE i zao mi je sto nije bilo prosle da Vas ugostim kao svoje.POZ I OCU DA VIDIM DA CEPITE NA G3 inace ...... Quote Enzo says: ja poceo se derem ceo bus me slusa Enzo says: ALO BRE SI NORMALAN TI DECKO Enzo says: imam ga i na stimu bata = mali zen Enzo says: igraju GM vs ne znam ni ja ko Enzo says: i pita lik pod kojim nickom igra hamla ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ManuChao Posted May 30, 2005 Report Share Posted May 30, 2005 Kada ce da bude izbachena lista prijavljenih ekipa >?< Mozda dolazi CLAN iz Cuprije.p0z p0z za KG.especialy for Killer.Instinct-a Quote Im Sick & Tired of Unequal Globalism, Im Sick & Tired of Faschism, Im Sick & Tired of this kind of People Link to comment Share on other sites More sharing options...
-Mz- Posted May 31, 2005 Report Share Posted May 31, 2005 Super je to sto pravite tur u kragujevcu ... ali mogli ste da ga pomerite malo kasnije tako bi svako doshao na tur u kragujevac ; ovako ja barem mislim vecina ekipa ce otici na g3 i gl svim ekipama na g3 :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
retrox Posted May 31, 2005 Report Share Posted May 31, 2005 jos kad bi tur bio u nedelju Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kobrica2004 Posted May 31, 2005 Author Report Share Posted May 31, 2005 jos kad bi tur bio u nedelju ← Jbg u ponedlejak se ide u skolu tako da nemoze nedelja Quote Enzo says: ja poceo se derem ceo bus me slusa Enzo says: ALO BRE SI NORMALAN TI DECKO Enzo says: imam ga i na stimu bata = mali zen Enzo says: igraju GM vs ne znam ni ja ko Enzo says: i pita lik pod kojim nickom igra hamla ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
x3m-sale- Posted May 31, 2005 Report Share Posted May 31, 2005 ko ide u skolu ? bozheeeeeeeee priznaj da ste vi jedina prijavljena ekipa ? Quote <kobrica> sale ti si moj hiton i mozes da me jebes u buljsona <sale> mrs bre fegetu <kobrica> ajdeee plzzz u bukija <sale> zijuuuuuu <sale> prsotina Link to comment Share on other sites More sharing options...
ManuChao Posted May 31, 2005 Report Share Posted May 31, 2005 Kada ce da bude izbachena lista prijavljenih ekipa ( again ) Quote Im Sick & Tired of Unequal Globalism, Im Sick & Tired of Faschism, Im Sick & Tired of this kind of People Link to comment Share on other sites More sharing options...
kobrica2004 Posted May 31, 2005 Author Report Share Posted May 31, 2005 (edited) Kada ce da bude izbachena lista prijavljenih ekipa ( again ) ← evo mogu da isposutjem ekipe koje dolze do sada X3m.Zone - Raska Squad - Gornji Milanovac Gx.profs - Gornji Milanovac Simpliciti - Beograd haG.PcLand - Kragujevac KTB - Kragujevac PcLand - Kragujevac Ellite Crew - Svilajenac Edited June 1, 2005 by kobrica2004 Quote Enzo says: ja poceo se derem ceo bus me slusa Enzo says: ALO BRE SI NORMALAN TI DECKO Enzo says: imam ga i na stimu bata = mali zen Enzo says: igraju GM vs ne znam ni ja ko Enzo says: i pita lik pod kojim nickom igra hamla ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
DullaYa^ZaYceV Posted May 31, 2005 Report Share Posted May 31, 2005 Proximo imamo diplomski taj dan iz Srpskog od 8-12h!!!!!!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kobrica2004 Posted June 1, 2005 Author Report Share Posted June 1, 2005 Proximo imamo diplomski taj dan iz Srpskog od 8-12h!!!!!!!! ← JBG Odlozite to sranje Quote Enzo says: ja poceo se derem ceo bus me slusa Enzo says: ALO BRE SI NORMALAN TI DECKO Enzo says: imam ga i na stimu bata = mali zen Enzo says: igraju GM vs ne znam ni ja ko Enzo says: i pita lik pod kojim nickom igra hamla ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ManuChao Posted June 1, 2005 Report Share Posted June 1, 2005 Stevo jel mozhe kinta da se donese na dan tuRa. Nije sigurno da mozemo da nadjemo prevoz? Ajde odGowori da znam sta da radim, kako da se snalaZim :D p0z.4.KG PS - Da li igra Killer.Ins.... na tuRu? Quote Im Sick & Tired of Unequal Globalism, Im Sick & Tired of Faschism, Im Sick & Tired of this kind of People Link to comment Share on other sites More sharing options...
kobrica2004 Posted June 1, 2005 Author Report Share Posted June 1, 2005 Stevo jel mozhe kinta da se donese na dan tuRa. Nije sigurno da mozemo da nadjemo prevoz? Ajde odGowori da znam sta da radim, kako da se snalaZim :D p0z.4.KG PS - Da li igra Killer.Ins.... na tuRu? ← Javi mi se na m,obilni PROXO 064 18 444 30 ALI OBAVEZNO DO SUTRA UVECHE Quote Enzo says: ja poceo se derem ceo bus me slusa Enzo says: ALO BRE SI NORMALAN TI DECKO Enzo says: imam ga i na stimu bata = mali zen Enzo says: igraju GM vs ne znam ni ja ko Enzo says: i pita lik pod kojim nickom igra hamla ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ziggy- Posted June 2, 2005 Report Share Posted June 2, 2005 e bas bedak posto imam burazera u kG ...hteli smo neko zezanje da organizujemo ali ovako nista... EEE bice kesha ... razmisli jos jednom! :P i odlozi turnir :P VERUJ MI Quote ___________________________________________________ < 4gl > ziggy. 4k <3 2Pac Tupac Amaru Shakur Makaveli Link to comment Share on other sites More sharing options...
kobrica2004 Posted June 2, 2005 Author Report Share Posted June 2, 2005 e bas bedak posto imam burazera u kG ...hteli smo neko zezanje da organizujemo ali ovako nista... EEE bice kesha ... razmisli jos jednom! :P i odlozi turnir :P VERUJ MI ← Nema G3 znaci dolicite u Kragujevac da vas ne streljam :DDDD Quote Enzo says: ja poceo se derem ceo bus me slusa Enzo says: ALO BRE SI NORMALAN TI DECKO Enzo says: imam ga i na stimu bata = mali zen Enzo says: igraju GM vs ne znam ni ja ko Enzo says: i pita lik pod kojim nickom igra hamla ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pesma-mrtve-dece Posted June 2, 2005 Report Share Posted June 2, 2005 hahah a sad pozovite i bugare u kragujevac.... joj zamisli to gl :) Quote Get smart or die dumb! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts