Jump to content

pomoc oko dungeon lordsa

masta b

Recommended Posts

aha...znam da treba da idem u Ulm,ali sve sam pretrazio u tom zamku i nigde nema tog ''argulia of eryldron....

treba mi malo bolje objasnjenje...

......brate......

Ajd od pocetka,znaci stigao si u zamak,puste te u onu sobu sa tronom,dark elf cava krene da prica i onda smugne *totalno nisam ocekivao ovaj nacin bega,5 poena*.Krece fajt,naravno njih ima mali milion *nedaj boze da si igrao duze od 6h,kunem se da postoji timer koji sve vise i brze baca neprijatelje na tebe*.Racunam da si bio na spratu,naso "tomb key" posto si ubio starijeg baju.Sa tim kljucem treba da sidjes liftom na koji si naisao u onu prostoriju sa dve resetke.Kljuc otvara onu koja je levo od lifta.Kreni tim putem,cilj je da nadjes polugu.Druge resetke vode u prostoriju sa prekidacima koje treba pretisnuti odredjenim redom *odradio sam ovo random fazonom i nisam zapisao,jbg*.Kad to odradis otvara se prolaz ka hodnicima sa vodom.Pravo napred je ostrvce gde treba da iskoristis onu polugu.Puluga otvara resetke koje vode levo.Istrazi tu stranu,dobri item-i,exp itd.E sad ukratko da nesmaram,oklop koji trazis je desno a ne levo [:p] .Voda.Voda je resenje.Cim udjes u tu prostoriju posle pretiskanja onih prekidaca na zidovima,skreni desno i zarnoni.Kreni tunelom pravo pa desno.Nestace ti vazduha pa imaj heal spreman.Kad izronis naci ces se iza desnih resetaka.Sve je simetricno,plivaj do vrata u novu sobu.Oklop se nalazi u drugoj sobi od te ,prekidac je na zidu,crveni se.Ako ti i dalje predstavlja problem da nadjes oklop,odradicu screenshot celog mesta.

Ljudi se dele na optimiste i one koji znaju bolje.