AquaZX Posted May 19, 2005 Report Share Posted May 19, 2005 Imam original keyeve i ne-original cd-ove. Da li je redosled instalacije sledeci ( da bi se moglo igrati na Battle.net ) 1. Instalacija ROC i FT ( sa originalnim key-vima) 2. Instalacija najnovijeg patcha ( trenutno 1.18a ) 3. Crackovanje sa najnovijim crackom Tachno? Nije potreban neki loader i slichno za Bnet? Hvala Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted May 19, 2005 Report Share Posted May 19, 2005 pa upravo zbog ovakvih stvari koje ti oces da uradis (da igras na "pravom bnet-u bez qpljenog originalnog diska) blizard je nekako napravio da ako ti imas crack-ovani w3 tj NOCD crack izbacivaceti ti fatal eror tako da ne mozes to da izvedes Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gnodeb Posted May 19, 2005 Report Share Posted May 19, 2005 ja imam original CD-ove... instalirao sam sve kako dolikuje... onda sam uzo NO_CD crack zarad komfora... i sad ne moram da ubacim CD kad se kacim b.net-u lodaer je i dalje neophodan za igranje na "nezvanicnim" serverima.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AquaZX Posted May 19, 2005 Author Report Share Posted May 19, 2005 Znachi postoji shansa da sve radi, kako sam vec opisao...? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gnodeb Posted May 19, 2005 Report Share Posted May 19, 2005 meni radi bas tako ko sto si reko... mada mi je neko kukao da mu ne radi... ako nista drugo ne upali... poslacu ti na mail doticni file (~1mb) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AquaZX Posted May 20, 2005 Author Report Share Posted May 20, 2005 Probao sam i radi. Hvala. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts