domiNus Posted May 19, 2005 Report Share Posted May 19, 2005 Ja sam jednom dao 300 kinti drugu koji zna da igra, on isto da 300 i podignemo 3000... I ja se naravno nalozim, dodjem sutradan sa jos drugova, damo svaki po 200 kinti, skupimo oko 1000 i puknemo... Jos par puta sam pokusavao da podignem ali nista... Ne ne, hvala, rulet ne vishe .... Ali zato klandza... ;))) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pilauda Posted May 19, 2005 Report Share Posted May 19, 2005 jednom sam se opekao i nikad vise :/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
`Dr. Nick Riviera` Posted May 19, 2005 Report Share Posted May 19, 2005 Ja mogu da vam savetujem da ne igrate rulet poshto se moj ortak prekjuche ubio zbog istog... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Gotti_ Posted May 19, 2005 Report Share Posted May 19, 2005 ljudi rulet smara, igrajte poker. poker zrachi bre....kakav silni poker.....rulet konza :) 21 and 16 and..... 33 crnooooooo :))))) maybe neka kolona :) Quote don't grow up it's a trap Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nemesis Enforcer Posted May 19, 2005 Report Share Posted May 19, 2005 Ma sve na nulu Quote Life is gistro... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreadnought Posted May 19, 2005 Report Share Posted May 19, 2005 Ama, ruski rulet! Malo da bude i adrenalina. "Shefe,Guravi Ted vishe netje igrati..." "Jesam vam reko da ne igrate unutra! Prlja se tepih." Quote ... ukusi su razlichiti... reche djavo i sede u trnje... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mitch Posted May 19, 2005 Report Share Posted May 19, 2005 ,May 19 2005, 10:48:49] "Mene interesuje, de ovde ima da se kupe kavurma i chvarci!" "A da li mozda ipak imate neko misljenje?" Quote Bjukenon Mitch Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted May 19, 2005 Report Share Posted May 19, 2005 "A da li mozda ipak imate neko misljenje?" "Za kavurmu"?? Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nykolla Posted May 19, 2005 Report Share Posted May 19, 2005 citajuci postove sam se zamislio i ako ima neka dobra dusa nek mi objasni od cega zive sve te kockarnice ako svi za 200din uzimaju par 10-ina pa i 100-ina hiljada dinara? Inace kao klinac 5-i razred navukao sam se na poker aparate ... nikad vise. Quote Nije vazna brzina vazan je skill. http://www.klanrur.co.yu/forum/index.php?showtopic=26606 Link to comment Share on other sites More sharing options...
enclave Posted May 19, 2005 Report Share Posted May 19, 2005 Od cega zavise ? Pa svi pricaju kako uzimaju a niko nije rekao koliko je izgubio (cast izuzecima) . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts