Uliks Posted May 13, 2005 Report Share Posted May 13, 2005 Elem, kupio sam WoW, i u kutijici pored svih onih lepih cedejeva ima i Guest key. Jasno mi je cemu on sluzi , ali mene ovo zanima : ako prvo pokrenem na svom PC WoW sa game key, dali posle 10 dana mogu da nastavim igru sa zvanicnim kljucem . Tj. dali ce mi se lik koga sam kreirao kao Guest ostati ili moram da ponovo kreiram novog lika. Jer, ako moze, onda to znaci 10 + 30 = 40 dana fraj igranja . Pa tek onda da se visa karticom plati za sledeci mesec. Ima li ko neka iskstva sa ovim. Hvala unapred Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sajro Posted May 13, 2005 Report Share Posted May 13, 2005 damn it, kako se ja toga nisam setio.. stvarno isqsna fora a mislim i izvodiljiva jer ti kada igrash sa guest key-om imash dugmence tipa "upgrade to full" ili tako neshto. bolje da ti kaze neshto vishe neko ko je igrao sa guest keyom. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LOWRENCE Posted May 13, 2005 Report Share Posted May 13, 2005 Ajde ljudi nemojte se zezati sa tim guest nalozima, dajte to bre svojim prijateljima (ako ih imate) da i oni probaju igru na 10 dana free... Pa ce onda oni kupiti original pa dati sledecem i tako dalje, mislim da je to tako i zamisljeno... Evo ja recimo sada igram US guest a juce sam dobio EU guest, sad cu veceras reinstal igre, pa onda lepo EU 10 dana a onda mi taman lepo stize original za igraonicu pa idemo dalje Ako bog da zdravlja i srece vidimo se ingame tonight Quote neko mi je ukrao kriglu... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Versus Posted May 14, 2005 Report Share Posted May 14, 2005 Ne verujem (ali takodje nisam ni probao posto sam kupio WoW 12. marta) Ti sa guest key-om otvoris potpuno novi account, a nemoguce je kopirati likove sa account-a na account Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LOWRENCE Posted May 14, 2005 Report Share Posted May 14, 2005 Ipak moze, ovo je sa US servera, kontam da je isto i za EU. Quote neko mi je ukrao kriglu... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Uliks Posted May 16, 2005 Author Report Share Posted May 16, 2005 Hvala Lowrence :) ovo sto si mi poslao "mirise" na BINGO.... :) sasvim bi bilo logicno da je moguce nastaviti WoW ako se ukuca onaj SN sa kupljenog cedeja Hvala ti puno:) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohican Posted May 17, 2005 Report Share Posted May 17, 2005 Hehe srbija :P Quote OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVEBEST VIEWED WITH A MONITOR Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zyxan'Ghaz Posted May 17, 2005 Report Share Posted May 17, 2005 Zasto da se ne igra dzabe kada su skupi xD Sto duze to bolje! Quote The Earth Mother smiles upon us Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts