Sajro Posted May 13, 2005 Report Share Posted May 13, 2005 /signed za gorana, dechko je fer, korektan i brz ;). koliko sam dana proveo na telefonu natezajutji se sa onim retardiranim ljudima iz extrema to nije zdravo... sa goranom mi je trebalo 3 sms-a i igre su stigle sutradan posle slanja a slao ih je first thing in the morning posle nasheg dogovora. sve u svemu, svi koji imaju neshto protiv gorana mogu da mu se sagnu ;) dechko je car i ako neshto treba da mu se kaze to su samo rechi pohvale jer je pomogao velikom delu domatje wow scene. ziv bio gorane! ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted May 13, 2005 Report Share Posted May 13, 2005 al ste nagazili na Extreme.. chisto sumnjam da zbog pohlepe nisu naruchivali alternativnim putem, vec zbog nedostatka inicijative i predstave shta su uopshte MMO igre. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted May 13, 2005 Report Share Posted May 13, 2005 cali, predstavu su jasnu imali, kad su videli koliko ih ljudi cima zbog jebene igre, tako da to definitivno nije razlog.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sajro Posted May 13, 2005 Report Share Posted May 13, 2005 da, samo ja sam zvao od izlaska igre jedno 50 puta (ali bez preterivanja). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
goran Posted May 13, 2005 Report Share Posted May 13, 2005 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
thebattleace Posted May 13, 2005 Author Report Share Posted May 13, 2005 Jebi ga, mene nisu nagazili, pa ih gotivim. Probacu da nagovorim lika koji je zaduzen na nabavku iz Extreme-a da procita par redova iz foruma ne bi li se pojavio sa kakvim odgovorom ... izgleda da su svi zivi kivni na njega, pa ima toliko ljudi koji su kupili igru od tog Extreme-a... i kupice ... (Guild Wars ) S druge strane, i oni su jednim delom fer, prilikom "rezervacije" nisu vam trazili lovu unapred, vec su samo stavili ime na spisak ... Pa i Amazon i ostali su imali 2-3 meseca natpis "shipping in 2-3 months..." a tamo platite odmah, dobijete posle... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sajro Posted May 13, 2005 Report Share Posted May 13, 2005 off topic: reci ti meni kada ih toliko hvalish kako ja da nabavim STARCRAFT i BROOD WAR original (Battle chest moze naravno isto)? zovem ih danas, iako sam rekao sebi da netju vishe da "poslujem sa njima" i lik mi ladno kaze "nemamo", ja kako nemate pa pola bg-a je kupilo starcraft od vas a on "eto tako nemamo" I SHTA JA DA KAZEM? onda ga pitam da li mogu da naruchim, a on meni "ne, mi ne poslujemo tako. kada stigne, stigne" i te fore. bash lepo i ljubazno! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted May 13, 2005 Report Share Posted May 13, 2005 cali, predstavu su jasnu imali, kad su videli koliko ih ljudi cima zbog jebene igre, tako da to definitivno nije razlog.... pazi ovako: par ljudi cima 1. put stizhe rasproda se mnogo ljudi cima extreme naruchuje npr. 200 primeraka vivendi zajebava - e sad dolazi na delo fleksibilnost. jednostavnije je da sachekaju da vivendi poshalje nego da se iscimaju preko alternativnih izvora - po tome se razlikuju prosechne firme od uspeshnih Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted May 13, 2005 Report Share Posted May 13, 2005 vivendi ne zajebava, mnogi su kupili svoje kopije pre mesec dana kada su pushtene u promet... a ako njih zajebava onda su oni ispod proseka a ne uspeshni, right? :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
amoskg Posted May 13, 2005 Report Share Posted May 13, 2005 Ma da sigurno ovi nasi su zlatni a Vivendi zajebava, alo jel vi ljudi cujete sebe. Extreme laze pa ne zna gde ce , a mogli su para da se namlate kolko su teli, al su glupi. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
eXtremeCC Posted May 29, 2005 Report Share Posted May 29, 2005 Amose, Amose...oko nabavke WOW-a: http://forum.klanrur.rs/index.php?showtopic=29033 za: off topic: reci ti meni kada ih toliko hvalish kako ja da nabavim STARCRAFT i BROOD WAR original (Battle chest moze naravno isto)? zovem ih danas, iako sam rekao sebi da netju vishe da "poslujem sa njima" i lik mi ladno kaze "nemamo", ja kako nemate pa pola bg-a je kupilo starcraft od vas a on "eto tako nemamo" I SHTA JA DA KAZEM? onda ga pitam da li mogu da naruchim, a on meni "ne, mi ne poslujemo tako. kada stigne, stigne" i te fore. bash lepo i ljubazno! Nisam par dana u kanc. ali znam da ce S&B biti po ceni od 799 din ovih dana. W3i TFT ce pojedinacno biti po 899 din ovih dana. Tacnu inf. ce imati u utorak kada se vratim na posao. Velika je guzva oko ovih naslova zbog igraonica, pa te molim da bacis rezervaciju (ti i bilo ko od zainteresovanih na mail) jer nisam siguran koliko ce primeraka ici u Plato. Pretpostavljam da si ovakav odgovor dobio zbog onolikog odlaganja WOW-a, pa vise ni oni ne znaju sta bi ti rekli, a sto se ljubaznosti tice, next time pitaj sa kim razgovaras, pa mi prosledi ime prodavca... Quote jigy@extreme.co.yu MSN: jigy@extreme.co.yu ICQ: 319091688 011/3809-143, 3809-144 http://www.mmorpg.com/index.cfm?fp=1024,768,490951125 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ilya Posted June 2, 2005 Report Share Posted June 2, 2005 ... a evo i prodavca. Za sve zainteresovane "amoskq"-e, "Sa1Nt"-e, Imm***lise, i meni drage "cyRo"-e, pozovite 185-671,Ilija. Ili svratite do Plato-a na kaficu, sok, nesto zestoko...ko sta voli. Pozdrav za Jigy-ja Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted June 2, 2005 Report Share Posted June 2, 2005 aj kadse zhalimo, ja bih se pozhalio na cene.. srecom pa Becks pravi Apatinska pivara inache bih ostavio bubreg u vashem kaficu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohican Posted June 2, 2005 Report Share Posted June 2, 2005 Jebi ga, mene nisu nagazili, pa ih gotivim. Probacu da nagovorim lika koji je zaduzen na nabavku iz Extreme-a da procita par redova iz foruma ne bi li se pojavio sa kakvim odgovorom ... izgleda da su svi zivi kivni na njega, pa ima toliko ljudi koji su kupili igru od tog Extreme-a... i kupice ... (Guild Wars ) S druge strane, i oni su jednim delom fer, prilikom "rezervacije" nisu vam trazili lovu unapred, vec su samo stavili ime na spisak ... Pa i Amazon i ostali su imali 2-3 meseca natpis "shipping in 2-3 months..." a tamo platite odmah, dobijete posle... ← Heh napomenucu da vecina koja je narucila wow (REZERVISALA) u prvom talasu isti nije dobila posto xtrim nije dovoljno narucio (ja sam imao srece bio sam 28i na listi rezervisanih a pojavio sam se ranije kao 17ti i digo neciju kopiju) Quote OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVEBEST VIEWED WITH A MONITOR Link to comment Share on other sites More sharing options...
eXtremeCC Posted June 3, 2005 Report Share Posted June 3, 2005 cali Posted Yesterday, 03:16 AM aj kadse zhalimo, ja bih se pozhalio na cene.. srecom pa Becks pravi Apatinska pivara inache bih ostavio bubreg u vashem kaficu Pa Cali, Sto se tice cene (pretpostavljam da mislis na WOW)...s obzirom da ce sada biti varijanta directly od Vivendija, ocekujem da MP bude oko 4000 din. Becks... [:(!] ...bistri sok od jabuke... Quote jigy@extreme.co.yu MSN: jigy@extreme.co.yu ICQ: 319091688 011/3809-143, 3809-144 http://www.mmorpg.com/index.cfm?fp=1024,768,490951125 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted June 3, 2005 Report Share Posted June 3, 2005 ... a evo i prodavca. Za sve zainteresovane "amoskq"-e, "Sa1Nt"-e, Imm***lise, i meni drage "cyRo"-e, pozovite 185-671,Ilija. Ili svratite do Plato-a na kaficu, sok, nesto zestoko...ko sta voli. Pozdrav za Jigy-ja ← A kakav je to predlog u pitanju ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
goran Posted June 3, 2005 Report Share Posted June 3, 2005 Pa Cali, Sto se tice cene (pretpostavljam da mislis na WOW)...s obzirom da ce sada biti varijanta directly od Vivendija, ocekujem da MP bude oko 4000 din. ← eeeeee..... Tako se to radi... To ste trebali da uradite od pocetka i svega ovoga nebi bilo... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mikica Posted June 3, 2005 Report Share Posted June 3, 2005 Samo malo da objasnimo proceduru kod Vivendija/Blizzard-a: - nasa (CL + Extreme) inicijalna porudzbina je bila 800 kom, od cega smo dobili 100 - dodatna porudzbina na jos 300, i od 1000 sada dobijamo obecanje na 200 od cega nam stize 156 a 44 je u putu. Dakle, nije problem do nas da mi necemo da prodamo vec do njih. Drugo sto se tice isporuke danas/sutra/prekosutra carina i isporuka su cudo, trebalo je da dodje avionom u prosli petak, a doslo je Lufthansinim kamionom juce i danas je ocarinjeno. Quote mikica@compland.co.yu ComputerLand Games Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohican Posted June 3, 2005 Report Share Posted June 3, 2005 To su strasne stvari i ja stvarno ne mogu vise da mislim o tome posto cu poplaviti gajbu suzama ... Quote OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVEBEST VIEWED WITH A MONITOR Link to comment Share on other sites More sharing options...
eXtremeCC Posted June 3, 2005 Report Share Posted June 3, 2005 Dakle, od sutra, World of Warcraft po ceni od 3990 din. Ko jos nije kupio svoj primerak... za mohican...nemoj da places, sve ce biti OK , dobicemo Belgiju Quote jigy@extreme.co.yu MSN: jigy@extreme.co.yu ICQ: 319091688 011/3809-143, 3809-144 http://www.mmorpg.com/index.cfm?fp=1024,768,490951125 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted June 3, 2005 Report Share Posted June 3, 2005 ... valjda.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
amoskg Posted June 3, 2005 Report Share Posted June 3, 2005 Valjda cemo izgubiti... A extreme moze da pise ovde sta oce... Kante ste najgore za posao i to stoji. Tacka. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted June 6, 2005 Report Share Posted June 6, 2005 Pa Cali, Sto se tice cene (pretpostavljam da mislis na WOW)...s obzirom da ce sada biti varijanta directly od Vivendija, ocekujem da MP bude oko 4000 din. Becks... [:(!] ...bistri sok od jabuke... ← ma jebe mi se za WoW i igre, ja se zhalim na cene u kaficu :P Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts