nikle1 Posted May 10, 2005 Report Share Posted May 10, 2005 Ljudi pomagajte.Kupio sam original WOW i ja sav srecan ajde da ga instaliram,kad ono drugi cd prijavljuje neku gresku,probao sam na nekoliko citaca niko ne moze da procita.Da li ima neko ljubazan da mi pozajmi cd samo dok instaliram,inace zivim u BG na Dorcolu.Ako treba i platicu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
/7ETPOC Posted May 10, 2005 Report Share Posted May 10, 2005 mozda veceras idem do grada pa mogu da ti donesem i cd i patch, ako ne danas sutra sigurno, ako ti odgovara ili ti se ne javi niko vise posalji mi pm sa telefonom pa cu te zvati kada budem u gradu Quote i tako .... Link to comment Share on other sites More sharing options...
/7ETPOC Posted May 10, 2005 Report Share Posted May 10, 2005 idem sad do grada, fon mi je 0641775802 Petar, zovni me u narednih sat-dva necu biti duze u tvom kraju Quote i tako .... Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikle1 Posted May 10, 2005 Author Report Share Posted May 10, 2005 hvala kao da si mi pomogao,na kraju sam uspeo na jedvite jade da ga instaliram.Iz 15 puta. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts