StrayderGame Posted May 8, 2005 Report Share Posted May 8, 2005 Kad ce da pocne to da moze da se karakter prebaci sa jednog na drugi server ali da ne moze da se vrati na prethodni!!Ne znam kako se to zove pa da vam malo objasnim!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sajro Posted May 8, 2005 Report Share Posted May 8, 2005 www.wow-europe.com za 11. je zakazano sledetje prebacivanje, na oficijalnom sajtu imash sve informacije Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
StrayderGame Posted May 9, 2005 Author Report Share Posted May 9, 2005 aha a kako se to radi??? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted May 9, 2005 Report Share Posted May 9, 2005 otvorish browser, kucash u vrhu www.wow-europe.com i pritisnesh enter (mozhesh kao browser imati Internet Exploder, Mozilla, Opera - postupak je svuda isti) onda sachekash da zavrshi uchitavanje stranice. Kada zavrshi uchitavanje stranice pogledash veliki naslov nasred ekrana 'Character Migration Updates' (prepoznacesh ga najverovatnije po tome shto su velika braon slova, a i shto ti bode ochi) Sledece shto cesh primetiti su 'character migration' rechi koje su drugachije obojena i podvuchena. Takve podvuchene rechi su 'hyperlinkovi' - kada probash da kliknesh na njih prebace te na stranicu koja je obichno povezana sa podvuchenim pojmom. Ne zaboravi da sem kliktanja levim tasterom mozhesh kliknuti i desnim tasterom i otvoriti u novom prozoru. Ne predaj se, skoro si tu! Sledece shto cesh verovatno primetiti je veeeliko dugme 'Move a Character' - taj taster sluzhi za pomeranje karaktera na drugi server. Odmah iznad tastera imash spisak servera na kojima se vrshi migracija (serveri su mesta na koja idesh da bi igrao WoW) Sledece shto cesh verovatno primetiti je 'Character Move F.A.Q.' - ne to nije hakerski nachin da te teraju u kurac, FAQ je skracenica od Frequently Asked Questions, iliti Chesto Postavljana Pitanja. Opet kliknesh levim tasterom na 'hyperlink' (ili desnim pa open in new window ako ti vishe odgovara) A onda ne daj bozhe prochitash sam shta ti treba, a ne stalno da cimash druge ljude ta ti prezhvakaju.. (cyro, evo materijal za tvoj sticky :D) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
StrayderGame Posted May 9, 2005 Author Report Share Posted May 9, 2005 ehehhehe qool baybe vrh pazi ovo sam greskom napisao prije nego sto sam i otvorio sajt ali vidio sam sve sto treba da se uradi oprosti covjece!!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted May 9, 2005 Report Share Posted May 9, 2005 lova and peace Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MiGsa Posted May 9, 2005 Report Share Posted May 9, 2005 lova and peace yea, dets d spirit ( )... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts