hellboy Posted May 12, 2005 Report Share Posted May 12, 2005 samo da se javim. i ja sam poceo da igram hordu na silvermoon-u danas. orc hunter lvl 4 za sada Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
/7ETPOC Posted May 12, 2005 Author Report Share Posted May 12, 2005 hellboy sto nepredjes na dunemoul dok si jos low lvl pa igramo svi zajedno kole, figl postujte nickove, igramo ortak i ja zajedno, taman da nas bude za party edit: sad pogledao drugi topic i vide nick-ove Quote i tako .... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sajro Posted May 12, 2005 Report Share Posted May 12, 2005 za nickove imash topic "Dunemaul, Horde" a ti hellboy stvarno bi mogao da dodjesh na dunemaul! :/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
hellboy Posted May 12, 2005 Report Share Posted May 12, 2005 a jel to znaci da gubim ovog lika ili mogu nekako da ga prebacim. u svakom slucaju, dolazim veceras na dunemaul oko 11. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Milamber Posted May 12, 2005 Report Share Posted May 12, 2005 4. ako ima previse momaka myt povede neke od 170 drugara iz guilda pa svi masovno "popricamo" sa njima... u jebote, a ja mislio moja gilda velika... Koja je to gilda sa 170 clanova? Nas ima 126 za sada... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts