darp Posted May 5, 2005 Report Share Posted May 5, 2005 Zanima me kakva su iskustava onih koji poseduju original u vezi greske #132, posto planiram da nabavim isti. Na piratskim serverima je nemoguce igrati. Da li prelazak na original i pravi server znaci da vise necu videti erroe @132 ??? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
amoskg Posted May 5, 2005 Report Share Posted May 5, 2005 Ja nisam imao nijednom taj error. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Revanzor Posted May 5, 2005 Report Share Posted May 5, 2005 Ni ja...original je prava stvar ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sajro Posted May 6, 2005 Report Share Posted May 6, 2005 /signed ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dabog Posted May 6, 2005 Report Share Posted May 6, 2005 Ja sam imao taj problem...komp mi je bio overclockovan 2600@3200, malo nategnuta memorija, malo cacnuta kartica - znaci nista extremno...dobro hladjenje, sto puta istestirano sve i maximalno stabilno i sa zahtevnijim stvarima od wowa, ali... Znam da ce sada svi reci da i nije bilo tako stabilno, ali zaista jedini problem mi se javljao u wowu i to bas taj 132...stalno ispadanje u win Od blizza sam dobio odgovor da je moguce da oc pravi probleme, i naravno to sam otpisao kao 'odjeb' odgovor i cackao druge stvari bez uspeha; na kraju sam ih poslusao i defaultovao machinu i problem resen... Probaj... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sajro Posted May 6, 2005 Report Share Posted May 6, 2005 na par foruma sam video da se ljudi zale na errore pri "editovanim" mashinama. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
darp Posted May 6, 2005 Author Report Share Posted May 6, 2005 Spustanje kloka je resilo problem na piratu. Cekam original pa cu probato za 7 dana dok dobijem karticu. Bartona sa 2500 sam bez problema drzao na 3200 i sve drugo radi kako treba, ali ne i wow. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts