goran Posted May 4, 2005 Report Share Posted May 4, 2005 ... neotpakovano u celofanu, verzija na engleskom za evropske servere, cena 50 eura. Primam narudzbe i na vise komada (cena ista)... Placate prilikom preuzimanja... Trenutno imam na lageru ... isporuka u subotici ili po dogovoru... 063539491 Goran Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sajro Posted May 4, 2005 Report Share Posted May 4, 2005 evo vam ljudi prilika da kupite wow. sada tishina i svi telefon u ruke! :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted May 4, 2005 Report Share Posted May 4, 2005 Bravo Gorane, spasao si nas muka objasnjavanja na hiljadu topica :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cRuis3r Posted May 5, 2005 Report Share Posted May 5, 2005 e Gorane reci mi jel vrsis isporuku ili kako god...? ja sam iz NS-a pa kako bi to mogli? Quote cRuis3r's Online Shop and ServicesPlacanje online, podizanje para, razne usluge cRuis3rns - Skype Link to comment Share on other sites More sharing options...
goran Posted May 5, 2005 Author Report Share Posted May 5, 2005 Danas sam nabavio novu kolicinu wow-a tako da ima dovoljno... Novost je da su se pojavile u prodaji prepaid kartice za wow koje omogucavaju 60 dana igranja. Pakovane su u kutiju velicine DVD-a i kostaju 30 eura, pa ako nekome treba... Njihova prednost je u tome sto nema maltretiranja sa kreditnim karticama (za one koji nemaju master ili visa...). Takodje zainteresovanima mogu slati postexpresom tako da dobijaju sledeci dan i placaju postaru...Cena je ista samo je uvecana za troskove pakovanja i slanja...Takodje bih zamolio zainteresovane da me ne cimaju pitanjima tipa da li je to original? da li sam ja pakovao u celofan? da li sam mozda vec aktivirao broj pa tako prodajem? Kako da mi veruju da ih necu prevariti... Da sam ikoga prevario to bi ovde vec bilo objavljeno... Hvala na razumevanju i ukazanom poverenju... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Protagonist Posted May 5, 2005 Report Share Posted May 5, 2005 A kako mi iz bga tebi platimo? ;) Quote Sperminator - zaštitnik materice Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sajro Posted May 5, 2005 Report Share Posted May 5, 2005 postoji jedna lepa mogutjnost u poshti i zove COD (ima isto to i u wow-u kada shaljesh mail)... a to je, da ti chika poshtar da paket samo ako ti njemu dash pare a te pare odu posle kod chika gorana. ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted May 6, 2005 Report Share Posted May 6, 2005 iliti cash on demand :p Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sasa[NOB] Posted May 6, 2005 Report Share Posted May 6, 2005 Ja jucer uzeo jedan za druga. Dao Goranu pare u Bg a njegova sekretarica otvorila igru i mi procitala Key. Key je pravi, Goran posten tako da nema potrebe da mu ne verujete... Igra stize danas postom... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
goran Posted May 6, 2005 Author Report Share Posted May 6, 2005 Hvala sasa[NOB] ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cRuis3r Posted May 6, 2005 Report Share Posted May 6, 2005 koliko kosta shipping(posiljka postom) za NS ili abr BG da izracunam koliko je to ukupno... a ti gorane rece da je 40eur a sada 50... kako to??? p.s. ili sam ja citao to rano ujutru pa mi se spavalo i nisam video bas najbolje :) Quote cRuis3r's Online Shop and ServicesPlacanje online, podizanje para, razne usluge cRuis3rns - Skype Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted May 6, 2005 Report Share Posted May 6, 2005 nisi video bash najbolje.. bilo je 50e od pochetka.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Protagonist Posted May 6, 2005 Report Share Posted May 6, 2005 Ok, i mislio sam da se tako plaća ali reko ipak da proverim. Nadam se da ću ga uskoro uzeti :D Nego izvinjavam se za off topic... ali, da li mi treba kreditna da bih igrao onih prvih 30 dana igrao free? ;) Poz! Quote Sperminator - zaštitnik materice Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted May 6, 2005 Report Share Posted May 6, 2005 da... treba ti samo podatke da upishesh da bi ti radio account, nishta ti necce naplatiti za prvih 30 dana.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
domiNus Posted May 6, 2005 Report Share Posted May 6, 2005 Ja sam WOW u Bechu platio 40 Eura... Tj kupio sam drugu... A njemu je trebala kreditina kartica sa ne znam koliko na rachunu da bih igrao... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
amoskg Posted May 6, 2005 Report Share Posted May 6, 2005 To nije tacno. Da bih igrao WoW prvih mesec dana treba samo da uneses broj kreditne kartice. Na racunu ne moras da imas nista (provereno 100%). Cak ako odmah nemas karticu mozes i broj da izmislis pa da promenis kad nabavis pravu(naravno u toku prvih mesec dana), jer on na pocetku ne skida pare sa kartice pa je i ne proverava. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Milan123 Posted May 6, 2005 Report Share Posted May 6, 2005 To nije tacno. Da bih igrao WoW prvih mesec dana treba samo da uneses broj kreditne kartice. Na racunu ne moras da imas nista (provereno 100%). Cak ako odmah nemas karticu mozes i broj da izmislis pa da promenis kad nabavis pravu(naravno u toku prvih mesec dana), jer on na pocetku ne skida pare sa kartice pa je i ne proverava. E malo sutra je ne proverava,ja sam x puta probao da ih zaobidjem i iskoristim bar tih 30 dana,ma nema shanse stalno kaze da je "invalid card number" tako da mosh da se pozdravish sa bilo kakvim igranjem bez kartice.A inache,taj broj sluzi da bi nakon tih 30 dana mogli automatski da ti dalje naplacuju(ovo vazi samo na us serveru,za eu ne znam,nisam ni stigo dotle ) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted May 6, 2005 Report Share Posted May 6, 2005 E malo sutra je ne proverava,ja sam x puta probao da ih zaobidjem i iskoristim bar tih 30 dana,ma nema shanse stalno kaze da je "invalid card number" tako da mosh da se pozdravish sa bilo kakvim igranjem bez kartice.A inache,taj broj sluzi da bi nakon tih 30 dana mogli automatski da ti dalje naplacuju(ovo vazi samo na us serveru,za eu ne znam,nisam ni stigo dotle ) Mozda ti nisi ukucao dovoljno brojeva u tom polju, koliko ima onobeshe , 7 ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohican Posted May 6, 2005 Report Share Posted May 6, 2005 Ne za prvih mesec dana card number mora samo da ispunjava patern te vrste kartice tako da moze cc generatorom da se to zaobidje ... Quote OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVEBEST VIEWED WITH A MONITOR Link to comment Share on other sites More sharing options...
Immortalis Posted May 6, 2005 Report Share Posted May 6, 2005 sve osmice, obrshesh zadnju i ukucash 4 , tako sam ja Quote This video contains content from Jimmy Kimmel Live, who has decided to block it in your country. [23:47] <manager-> jao dete jao dete :D chickenonaraft.kom Link to comment Share on other sites More sharing options...
carnivores Posted May 7, 2005 Report Share Posted May 7, 2005 ae ko je uzeo od gorana diskove neka kaze ovde koja je verZija da skinem patch posto bi danas trebali da mi stignu diskovi pa da se spremim unapred Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sajro Posted May 7, 2005 Report Share Posted May 7, 2005 igra je "default" verzija... skidaj 1.4.0 full patch. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
GriM ReapeR Posted May 7, 2005 Report Share Posted May 7, 2005 C.O.D je Cash on Delivery koliko ja znam Draganche...mada moguce i da gresim :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cRuis3r Posted May 9, 2005 Report Share Posted May 9, 2005 a oce li neko reci koliko kosta dostava poshtom?! Quote cRuis3r's Online Shop and ServicesPlacanje online, podizanje para, razne usluge cRuis3rns - Skype Link to comment Share on other sites More sharing options...
goran Posted May 9, 2005 Author Report Share Posted May 9, 2005 Za jedan wow kuriru postexpresa placas oko 4800 din prilikom preuzimanja... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts