nikle1 Posted May 4, 2005 Report Share Posted May 4, 2005 Hocu da kupim WOW preko neta,jedino ne znam da li moze da se naruci sa Visa Virtuonom ili moram da trazim neku drugu karticu.Vi koji ste uzimali preko neta na kom sajtu ste kupili ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sajro Posted May 4, 2005 Report Share Posted May 4, 2005 meni... se... plache! :( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted May 4, 2005 Report Share Posted May 4, 2005 Steta sto ne postoji neki redirekt na one sticky topike pre nego sto neko postuje :) Nikle, pogledaj predhodne topike , imas ih dosta o tome kako ko naruchuje i kako stize kod nas! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sasa[NOB] Posted May 4, 2005 Report Share Posted May 4, 2005 Nemojte se toliko nervirati Vec se pisalo puno oko kupovine.... Moze Virtuon... www.ukgames.com meni je stiglo za desetak dana Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
StrayderGame Posted May 4, 2005 Report Share Posted May 4, 2005 smr smr meni jos nije stiglo a narucio sam ga 24.04 mada jos se nadam jer nisu radili za praznike pa je jos mozda nisu primili jer igra ide preko BG-a!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
carnivores Posted May 4, 2005 Report Share Posted May 4, 2005 samo polako cyro nemoj sad da places kad si ovoliko izdrzao :) e a sad jel ima neko ko je blizu negotina sa kreditnom karticom da moze da naruci wow a ja da mu dam kesh??? sad vi psujete a ja kazem da znam gde da narucim ali nemam ebeni CC tako da u q... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikle1 Posted May 4, 2005 Author Report Share Posted May 4, 2005 Hvala na obavestenju,i izvinite ako sam vas rasplakao. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Milan123 Posted May 5, 2005 Report Share Posted May 5, 2005 smr smr meni jos nije stiglo a narucio sam ga 24.04 mada jos se nadam jer nisu radili za praznike pa je jos mozda nisu primili jer igra ide preko BG-a!! Ma opusti se mora da carinici igraju Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Milan123 Posted May 5, 2005 Report Share Posted May 5, 2005 samo polako cyro nemoj sad da places kad si ovoliko izdrzao :) e a sad jel ima neko ko je blizu negotina sa kreditnom karticom da moze da naruci wow a ja da mu dam kesh??? sad vi psujete a ja kazem da znam gde da narucim ali nemam ebeni CC tako da u q... A shto ne uzmesh za kesh od ovog lika iz subotice. Imash post na forumu,pogledaj malo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts