Jump to content

Gran tourismo 4


Recommended Posts

Evo prvih utisaka o novom GT4 za soni dvojku. Ko nema konzolu nek je kupi i nek nabavi igru nista od voznji mu vise nece trebati ni na pc-u ni na xbox-u.

Igra je podeljena u vise tematskih celina. Sa pocetnom sumom od 10000 nemozete kupiti neku zver od automobilaa ali je uvedena stavka kupovine polovnjaka iz 80 i 90 godina gde za taj novac mozete uzeti auto solidnih performansi. Onda imate sledeca takmicenja: biginer, profesional, extreme, japanska, evropska, americka, specijal (reli i voznja po sneznim stazama). Za neka takmicenja su vam potrebne licence a, b, ib, ia, i specijal koja dobijate na test voznjama sa razlicitim zadacima. Kupovina automobila je i dalje podeljena po zemljama, a za veliki broj automobila npr, mazda, nisan imate i specijalna takmicenja samo za ta vozila. tuningu automobila su osim standardnih opcija dodati i nitro. Svaki proizvodjac automobila ima svoj tuning centar. 700 licenciranih automobila (osim porsea koji se i dalje zove RUF), 50 staza garantuju neslucen provod. Igra je toliko kompleksna da moze da se igra mesecima i da se uvek otkrije nesto novo, Grafika je nesto najbolje sto sam video na soniju do sad.

I za kraj osim A-spec moda kad vi vozite trku dodat je i B-spec u kome "iznajmljujete" vozaca da vozi vas automobil sa kojim mozete da udjete na takmicenje za koje nemate licencu. vozacu komandujete iz boxa kao da vozi. Ako uradite sve kako treba dobijate nagradu i u novcu i automobilu koji je predvidjen za to takmicenje.

Igra moze da se nabavi kod nas - govorim o orginalu i kosta 4990 din ali su DZUKCI izvadili memoriski modul iz kutije sa diskom. Neznam da li domaci ili hrvatski ali mesto za modul u kutiji je prazno iako je disk bio u celofanu. Igru nemozete igrati bez mem. modula.

Arakis, desert planet, home of the spice...Stilgar's place...Cvijiceva 46...766397

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...
  • 3 weeks later...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...