Joxon Posted May 2, 2005 Report Share Posted May 2, 2005 Momci... Pikam ovo cudo vec nekoliko dana, iz foruma, a svaki dan treba gajbi da mi uvedu adsl... Naime, sve je to lepo, otvorio sam ja account, kupio igru... ALI JE NA MF FRANCUSKOM!!!!! I F INTRO TAKODJE!!!! I SVE STO IMA VEZE SA IGROM!!!!! Molim vas, ako iko od vas ima instalaciju, GB verziju, da mi je da na 2 sata bukvalno samo da je instaliram... Ko je zainteresovan da mi pomogne, moze da mi ostavi broj moba, pa da se organizujemo. Hvala unapred. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sajro Posted May 2, 2005 Report Share Posted May 2, 2005 Ja bih ti rado pomogao ali iz pancheva sam! :( Ima gomila bg likova koji imaju igru, nadam se da tje se neko javiti. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kemp. Posted May 2, 2005 Report Share Posted May 2, 2005 Sedis pored mene vec deset dana i ne setis se da me pitas, e retarde :) Quote Ko laze taj i krade ko krade ima cokolade Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts