GriM ReapeR Posted May 2, 2005 Report Share Posted May 2, 2005 Jedino bih molio da mi pojasne ljudi koji su u alijansi na dunemaul....vidim da je dosta njih u Infinity WOW guildu...to neki nas guild ili sta ? i kolko clanova ima ? jbt srecem ih na svakom koraku...i onda moraju da legnu :P A sto se tice liste, jbg to je to za one koji igraju iz Foruma na dunemaulu a za ostatak pogledati pinovan topic :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sajro Posted May 2, 2005 Author Report Share Posted May 2, 2005 grime... infinity wow je najjachi guild na serveru sa preko 150 membera (95% njih lvl 55-60) i u tom guildu od nashih su samo Shaded i Jelena (panchevci) dok u The Holy Legion-u imash dosta nashih (osnivachi su panchevci isto) ali dosta i stranih igracha. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohican Posted May 2, 2005 Report Share Posted May 2, 2005 Ja sam na dunemaulu koji je bre medium pop sto je skroz kull i super radi a likovi tamo su mi lvl18 tauren shaman - mohican lvl12 troll priest - dessa ovog prista igram sa ortakom koji je lvl12 tauren warrior - radic i lagano krecemo tamo kao ta kombinacija Quote OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVEBEST VIEWED WITH A MONITOR Link to comment Share on other sites More sharing options...
GriM ReapeR Posted May 3, 2005 Report Share Posted May 3, 2005 grime... infinity wow je najjachi guild na serveru sa preko 150 membera (95% njih lvl 55-60) i u tom guildu od nashih su samo Shaded i Jelena (panchevci) dok u The Holy Legion-u imash dosta nashih (osnivachi su panchevci isto) ali dosta i stranih igracha. nice to me zanimalo....gde god odem neko od njih....ni ovaj moj guild nije los uopste, preko 100 membera ali nema bas toliko high lvl...i svaki dan raste a tamo sam vec ubacio nekoliko nasih ljudi tako da ce biti to jednom srpski guild :))...a u Holy Legionu su bukvalno sve nasi ili....i daj neko malo status za njih, broj clanova leveli i tako to Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sajro Posted May 3, 2005 Author Report Share Posted May 3, 2005 Pazi u The Holy Legionu ima dosta domatjih igracha i jedno vreme je bio pure serbian guild ali polako je postajao internacionalan guild :P. Od nashih igracha ima lvl 60, par lvl 50+, par lvl 40+ i dosta lvl 30+ a od stranaca ima gomila lvl 40+. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts