Sajro Posted April 24, 2005 Report Share Posted April 24, 2005 Ja sam pregledao sada sve topike gde se spominju serveri za Horde i totalno sam zbunjen, ne znam ko gde igra Horde. Ne mogu da verujem da vetjina WOW igracha ide na ovaj forum a svako igra na drugom serveru. Koliko sam skapirao WSG Horde igra na jednom serveru, nova WSG Horde igra/tje igrati na Sylvanas. DragonKin memberi sa alto-ovima igraju na Dunemaul + Rejz, Maximus & Satara. Dunemaul ex-YU alliance igrachi Horde alt-ove igraju na Ragnaros. Par HR, BiH i SCG igracha igraju Horde na Darksorrow a upravo sam saznao da su neki ortaci pocheli pre par nedelja da igraju na Bladefist isto Horde. Ja mislim da je ovo blago, ochajno! Maksimalno 50 Horde igracha sa ex-YU teritrorije igra na 6 servera. Ajde neka svako ko vidi ovaj topic a igra/planira da igra Horde char, napishe SERVER i NICK. Znam da postoji topic za pregled ljudi koji igraju WoW, ali je on blago recheno zapushten, oni koji igraju tamo gde su napisali na tom topicu - neka ovde potvrde. Ajde pliz, ovo nije samo za mene btw (ja i ovako imam reputaciju char changera, tako da vetjinu boli kita za mene) nego par ortaka dobija tokom sledetje nedelje WoW i hotje da igraju Horde sa nashim ljudima, pa ih zanima gde da pochnu - bitje krajnje retardirano ako i oni krenu na nekom desetom serveru jer ja ne znam na koj server da ih uputim. Hvala unapred. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Urosh Posted April 24, 2005 Report Share Posted April 24, 2005 Prvo, pozdrav svima! Planiram da nabavim wow u sledecih 10-15 dana. Juce sam uzeo od caleta karticu da narucim preko www.specialreserve.co.uk ,ali sam procitao na ovom forumu da ce ComputerLand biti zastupnik vivendi-a pa se sada dvoumim da li da narucujem iz UK-a ili da cekam da stigne u Plato... Bilo bi lepo ako neko ima novih informacija. U svakom slucaju kad nabavim wow planiram da igram kao ork. Gledajuci statistike na serverima (http://www.warcraftrealms.com/census.php) Sylvanas mi deluje interesantno, jer je low i ima malo igraca Horde. Da li je problem sto je tako velika razlika u odnosu Horde:Alliance ? Sacekacu da se vi koji vec igrate dogovorite oko servera pa eto i mene. P.S. imam kablovski kod i-koma (flat 64k) da li je to dovoljno za igru? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
amoskg Posted April 24, 2005 Report Share Posted April 24, 2005 Moj ti je savet da lepo narucis preko neta i da ne brines. Da li ce nasi da dobiju i kada to verovatno ne zna niko da ti kaze (istinu naravno). Ja se na te prevarante nikad ne bih oslanjao. Sto se 64k tice bice ti dovoljno za lepo igranje. Ali kada je mnogo ljudi na jednom mestu napr. u Ironforge-u nikakva konekcija ne pomaze da ne secka. Mislim da je to do servera. Naravno moj savet nabaci sto vise ram-a pre nego sto pocnes da igras, toga nikad dosta. Takodje mozes da se i pozdravis sa rodbinom i prijateljima a i sa celim okolnim svetom jer oni i ovo cudo(WoW) ne idu nikako zajedno! A za Cyru, ja bih igrao hordu (kad se dogovorite, jer trenutno igram alliance-u na Shadowmoon-u). Imam neke low lvl likove i na Darksorrow i na Sylvanas tako da sta god se dogovorimo moze. Mislim da je Sylvanas bolje jer vec ima ljudi iz WSG-a tamo pa mozemo zajedno da igramo. Nema nas 5000 Srba da igra WoW pa da igramo na 100 servera, ajde jednom da se lepo dogovorimo.Poz Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fenki(BH) Posted April 24, 2005 Report Share Posted April 24, 2005 ja sam poceo sa dva lika na sylvanasu lagano ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Urosh Posted April 24, 2005 Report Share Posted April 24, 2005 amoskg, hvala na moralnoj podrsci za narucivanje preko neta, skupio sam hrabrost i narucio, imam jos neki dan da skrpim kintu do 52e dok cale ne primeti . Cim mi stigne, eto novog orka na netu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sajro Posted April 24, 2005 Author Report Share Posted April 24, 2005 Ok, dogovoreno, Sylvanas server za Horde charove! Thx Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ose Posted April 24, 2005 Report Share Posted April 24, 2005 Drugo! Poz svima! Ja cu da kupim wow preko extrema i treba da mi stigne za par dana nadam se !!! Video sam da na tom serveru nema puno horde,prakticno ima ih toliko kada bi sakupio svu hordu i uporedi sa populacijom elfova i video bi da ih ima bas toliko koliko i elfa,CELA HORDA JE RAVNA SA ELFOVIMA ali alijansu necine samo elfovi!!! Ja mislim da to nije uredu da alijansa onuje toliko,a i bio bi izazov da se igram tamo!Pogledaj te sami Warcraft realms Ja bi da sabijam alijanu sa mojim taurenom iako su odnosi veliki pa zato pozivam sve koji su neodlucni za server da dodju tamo da igramo na starni horde! Ukratko nov server! Malo horde! Ajmo da se okupimo zajedno pa da sabijamo Alijansu Pozivam sve nove igrace i one kojima se igra sa hordom(mislim na vec likove koji su na strani alijanse) da dodju na Sylvanas Ovaj prosli pos sam slucajno postovao HVALA NA PAZNI I SORRY ZA POST Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Milamber Posted April 24, 2005 Report Share Posted April 24, 2005 Par ortaka i ja igramo sa horde characterima na Earthen Ring serveru... Kilrane - Tauren Warrior Gotmog - Orc Warrior Ghu'lim - Troll Warrior Kroxigor - Orc Warrior Grazz - Orc Hunter ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sajro Posted April 24, 2005 Author Report Share Posted April 24, 2005 Super, eto ga i 7. server gde igraju domatji igrachi! :/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tarnath Posted April 24, 2005 Report Share Posted April 24, 2005 Ja takodje treba da dobijem wow ovih dana i naravno igracu na Sylvanas serveru kao Orc Hunter Tarnath. Bilo bi stvarno lepo kad bi svi igraci horde iz Srbije i Crne Gore igrali na jednom serveru ali to je sad nemoguce jer ljudi koji igraju vec mesec i kusur dana imaju likove 40+ i naravo pitanje je koliko bi oni svi hteli da krenu iz pocetka na ovom novom serveru. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
amoskg Posted April 25, 2005 Report Share Posted April 25, 2005 Znaci Sylvanas? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Immortalis Posted April 25, 2005 Report Share Posted April 25, 2005 heheh , teshko da ce iko docekati da se Srbi sloze, mozda jednino kad nas nasele neke druge "rase i klase" pa se izmeshamo sa njima, onda tehnicki necemo ni biti Srbi a i ja kenjam malo. btw, ja horde igram na sylvanas . Priest "Immortalis" . trenutno stanje tamo, neracunajuci ispod 10 lvl-a je : Total Characters: 3,292 Total Alliance: 1,672 - 51% Total Horde: 1,620 - 49% A to H Ratio: 1 : 1 Activity Ratio: 1 : 1.3 Quote This video contains content from Jimmy Kimmel Live, who has decided to block it in your country. [23:47] <manager-> jao dete jao dete :D chickenonaraft.kom Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boki Posted April 25, 2005 Report Share Posted April 25, 2005 Ja takodje igram Horde na Bladefist od izlaska WoW-a.Tjiro,jel mozes da mi kazes imena od tih tvojih ortaka sto igraju na bladefist-u? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sajro Posted April 25, 2005 Author Report Share Posted April 25, 2005 Ja takodje igram Horde na Bladefist od izlaska WoW-a.Tjiro,jel mozes da mi kazes imena od tih tvojih ortaka sto igraju na bladefist-u? Nisam mislio "ortaci" u smislu ortaci, vetj kao "ortak - lik"... znam da su neki likovi preshli na Bladefist pre nekih mesec dana sa Dunemaula. E sada za nickove, nemam pojma stvarno. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rakija Posted April 25, 2005 Report Share Posted April 25, 2005 evo ja sam bas zbavio sad WOW iz francuske i kada sredim sve sa account-om pocecu da igram.E sad celo moje drustvo je na silvermoon-u oko 5-6 hordasa tako da cu i ja tamo.Steta sto smo se tolko rastrkali,ima nas na sve strane. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
GriM ReapeR Posted April 27, 2005 Report Share Posted April 27, 2005 Zaboravio si mene da pomenes za Dunemaul a... :))) Napravicu ja 1 lika na sylvanasu onda, undead rogue... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
skomix Posted April 28, 2005 Report Share Posted April 28, 2005 ja igram na Sylvanas serveru nik ''samix'' tauren saman 18 lv Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohican Posted April 29, 2005 Report Share Posted April 29, 2005 Sta bi sa dunemaulom ? kolko ja znam svi sa shadow moon-a planiraju hordu na dunemaulu kao sto je PRVOBITNO planirano ..... neki su vec poceli neke ~20 lvl likove itd itd TJIRO NE TRUJ Quote OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVEBEST VIEWED WITH A MONITOR Link to comment Share on other sites More sharing options...
hyperphyte Posted April 29, 2005 Report Share Posted April 29, 2005 Ja sam na Ragnarosu i ne mijenjam vise. Server je vec medium, sto je super, vise igraca vise zabave, mrzim low pop servere. Ima oko 20 ljudi u hordi iz ex-YU i oko 40 u alijansi - uglavnom u guildu 'CROners'. Na tom serveru je 90% novih igraca iz HR i BiH i dosta starih koji su napravili altove, a vi se dijelite i dalje na 1000 servera. Enjoy. Spybreak, Tauren Druid Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
GriM ReapeR Posted April 29, 2005 Report Share Posted April 29, 2005 Pa ajde Dunemaul onda horde... Ja sam tamo lvl 46 shaman, trixter je lvl 45 rogue, i imam jos bar 5 ortaka koji igraju tamo u hordi.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted April 29, 2005 Report Share Posted April 29, 2005 grime shta bi sa csom ? :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sajro Posted April 29, 2005 Author Report Share Posted April 29, 2005 Ovaj Mohi me opet hejtuje... a netje ni da prochita moj topic. mene je samo zanimalo gde najvishe ljudi igra Horde poshto kao shto mozesh i sam videti, mala grupica nas sa ovih prostora igra na jedno 10 servera! :( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Freestyler Posted May 2, 2005 Report Share Posted May 2, 2005 nas 5 na burning legion :P svi 60lvl osim mene 58 Quote iamfuc|<in*idiot! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Joxon Posted May 2, 2005 Report Share Posted May 2, 2005 Cisto da vas obavestim: Grim a.k.a. Wind Flurry je otisao u zasluzenu CS penziju. :) A imate moje najsrdacnije pozdrave da dovucete svoja dupeta na najjaci PvP server online, Dune Maul. Lo-pop, nema cekanja, ping odlican... Tu smo Grim, Trix, DarkAssasin, i moja malenkost, pa malo da vas pomognemo od starta... MALO DA OWNAMO ALIJANSU! :) P.S. Grime, ajde malo dopuni listu navedenih sa jos nekima koje znas... Cisto malo da navabimo ove PvE mucenike da dodju... :) Da malo pocnu da ratuju za promenu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
GriM ReapeR Posted May 2, 2005 Report Share Posted May 2, 2005 grime shta bi sa csom ? :) De znam nisam ga pipno 3 nedelje :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts