Jump to content

Honor System

Sajro

Recommended Posts

Ja sam 60 lv vec 20 dana.Igram ne Silvermoonu koji je normal server.Isto ima Raid-ova koliko oces ikao smatram da je to tek u test fazi.Da ce to biti ispravljeno sa sledecim patch-om.Ja smatra da je vece uzivanje ici u instance.Extra su itemi,uzivancija je igranje u party-u.Skupljanje seta itema.Ja sam nasao 5 igraca sa kojim igram svaki dan.Svi su 60 lv.Jedan je od nas i 3 ukrajinca.A sto se tice Honor sitema to ce biti idealno u Batt...A do tada treba da se lik ojaca maksimalno.

Ako mislite da posle 60 lv nema zanimacije ,mnogo se varate.ja sam podigao skilove maksimalno.Sad pravim sekire koj prodajem za 60 golda.Za minut.skupio sam sve palve iteme , a sad skupljam set za shamana koji mi poveca jacinu lika za 30%.Svi takovi itemi se dobivaju u instancama koje traju po 5-6 sati.

cudi me da si ishao u tom smeru sa blacksmith . Mislim da je najbolji swordsmith, i recepta ima vishe u kasnijim lvl-ima , u finalnim instancama Postoje macevi koji mogu da se prave i prodaju po 500g min.

This video contains content from Jimmy Kimmel Live, who has decided to block it in your country.

[23:47] <manager-> jao dete jao dete :D

chickenonaraft.kom

U pravu si ja sam axesmith master.Uzeo sam to iz samo jednog razloga.Za sekire mi treba enchantovan thronium bar.A za maceve mi treba Arcanite bar koji je skup i nema ga.A za jedan mac mi treba 20-30 barova.Sad sa novim patchem mozemo da pravimo plate set za wariora.A sto se tice profesia ja sam pogresio.Sa nivm likom sam uzeo herbalisam i tailoring.Prodajem sve za alchem a za tailoring sve sto ti treba se dropuje.Mene je da podignem sve profesije kostalo izmedju 250-300 golda.

Ja sam uzeo Herbalism i Alchemy. Warrioru je dosta korisno zbog raznih korisnih buffova koje dobijem nekim potionima, a i hp potioni su jako skupi a lako ih je napraviti.

Npr Stoneshield potion , dodaje 1000 armora, kao neki slabiji shtit. A netreba neshto puno para da se napravi. Btw , kod alchemy se lako podize skill, ja sam za 2 dana sa 60 skill-a podigao na 280 neke biljke sam ja ubrao a neke kupio, sve u svemu koshtalo me je oko 40 g

This video contains content from Jimmy Kimmel Live, who has decided to block it in your country.

chickenonaraft.kom

OVO JE NESTO NAJJADNIJE STO SU IKADA NAPRAVILI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Znaci zao mi je sada onih 46 evra sto sam dao za igru, znaci sad je GOVNO nikad gore!!!

KONSTANTNO RAID-ovi, ali NON-STOP!!!! Znaci imam ja vec 40 kill-ova IAKO NE IDEM NA RAID-ove nego se samo BRANIM!!!

ARRRRRRRRRRRRRRRGH!!!!

Evo danas bio raid na darnassus od strane horde, i onda dosla alijansa, i onda 200 na 200 fajt, i onda LAG 5000000000 i onda BSHHH!!

Lepo sam ja reko, treba staviti honour sistem samo u battlegrounds-ima , i ne ovde NIKAKO!

I sto je najgore ljudi ne kapiraju da nece dobijati honor rank-ove time sto ce imati 5000 kill-ova, nego preko onog "contribute" se dobija....

Ne mogu da lvl-ujem, od 60 minuta igranja sam samo ili bezao od neprijatelja ili sam se branio pored dva raid-a sa obe strane...uzas.

Ako ti se ne svidja ti igraj na PvE serverima :-)

Ja bash zbog toga igram PvP

Craziness is directly related to having a vagina.

cek ,cek. Da ti nisi neshto pomeshao? Alchemy nema veze ni sa hranom ni sa vodom za manu ! A shto se tice pvp-a , ovako neshto je mogao da ocekuje svako ko je pocinjao da igra na pvp serverima. Meni je u zanje vreme ishlo na zivce kad vidim da se nediraju hordashi i aliansa , sad je nekako bash warcraft. Samo malo raidovi da se smire i sve je ok.

chickenonaraft.kom

Ja sam uzeo Herbalism i Alchemy. Warrioru je dosta korisno zbog raznih korisnih buffova koje dobijem nekim potionima, a i hp potioni su jako skupi a lako ih je napraviti.

Npr Stoneshield potion , dodaje 1000 armora, kao neki slabiji shtit. A netreba neshto puno para da se napravi. Btw , kod alchemy se lako podize skill, ja sam za 2 dana sa 60 skill-a podigao na 280 neke biljke sam ja ubrao a neke kupio, sve u svemu koshtalo me je oko 40 g

Meni tek treba od nedelje da stigne igra,do sad sam igrao na piratskim serverima,tamo mozesh da uzmesh sve profesije koje hoces,a chini mi se da sam iz vasheg razgovora skontao da na blizu moze samo dve.Jel greshim?