amoskg Posted April 22, 2005 Report Share Posted April 22, 2005 Ovo verovatno znaju svi koji duze igraju WoW, ali za ove koji ce da pocnu a iza one koji ne znaju da napisem: kada odete kod trenera da naucite neki skill mozete to da uradite za dzabe tako sto cete izabrati skill koji zelite otkucati "/logout" (bez navodnika). Sada sledi tezi deo, morate pritisnuti misem na "train", a onda bukvalno u sledecem delicu sekunde enter (naravno na tastaturi). Ko ovo izvede dovoljno brzo izlogovace se iz igre, a kada se bude vratio skill ce biti naucen bez placanja. Ja sam probao i ovo sigurno radi samo treba biti dovoljno brz da stisnete enter pre nego vam naplati. U svakom slucaju ne gubite nista jer bi ste skill naucili u svakom slucaju. Vredi pokusati. Poz Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted April 22, 2005 Report Share Posted April 22, 2005 Au sine necu da se zezam sa tim, treba da dam gold na neki skill koji ne bi bas tako rado da kupim i da se ispalim... neka hvala. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
amoskg Posted April 22, 2005 Author Report Share Posted April 22, 2005 Probaj na onom skill-u koji si hteo da uzmes u svakom slucaju. Stvar radi sto posto, ja sam probao a ne bih ni pisao da nije istina. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZOLA Posted April 22, 2005 Report Share Posted April 22, 2005 OMFG H4X koji ste vi sploiteri.... Quote There are 2 rules in a successful life: 1. Don't tell people everything you know Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted April 22, 2005 Report Share Posted April 22, 2005 tsktsk srecom pa niste moji, vec deca mog neprijatelja. ko je vas poznao ni pakao mu nece teshko pasti Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted April 22, 2005 Report Share Posted April 22, 2005 tsktsk srecom pa niste moji, vec deca mog neprijatelja. ko je vas poznao ni pakao mu nece teshko pasti E da, je l' postoje neki bagovi uopste u eve-u, ne vezano za ovo ? Nikad se to nisam pitao. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Versus Posted April 22, 2005 Report Share Posted April 22, 2005 Hvala Bogu exploit-ima. Da nije njih, bugovi nikad ne bi bili ispravljeni Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
amoskg Posted April 22, 2005 Author Report Share Posted April 22, 2005 Ne, ne u eve-u nema bagova. Nikakvih Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZOLA Posted April 22, 2005 Report Share Posted April 22, 2005 Ne, ne u eve-u nema bagova. Nikakvih vidis kako znas Quote There are 2 rules in a successful life: 1. Don't tell people everything you know Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted April 23, 2005 Report Share Posted April 23, 2005 Ne, ne u eve-u nema bagova. Nikakvih ...sem povremenog zaglavljivanja u jump gate-ovima i ostalm pizdarijama. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted April 23, 2005 Report Share Posted April 23, 2005 ...sem povremenog zaglavljivanja u jump gate-ovima i ostalm pizdarijama. sem pokojeg baga sa misijama, trenutno je skoro nemoguce naleteti na bug a ovde se ne pricha o bagovima vec o exploitima, i izboru chast VS profit Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted April 23, 2005 Report Share Posted April 23, 2005 sem pokojeg baga sa misijama, trenutno je skoro nemoguce naleteti na bug a ovde se ne pricha o bagovima vec o exploitima, i izboru chast VS profit Daj mi 200 milki na moj char i vracam se u Eve :P Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts