Sa1Nt Posted April 22, 2005 Report Share Posted April 22, 2005 Zapravo kada je rec o filmovima nadalje su otisli verovali ili ne u Martix-u Jer u jedanom delu Trinity pali nmap i skenira portove nekog racunara i onda koristi stvarno postojeci exploit i dobija root tog kompa. Inace ako cemo o objasnjavanju mislim da je to najbolje odradio film hakeri 2 jer tamo nije rec i svemocnom hakeru koji probija sve zastite nego lepo covek 80% radi preko social inginering-a genialno zar ne? zapravo i u matrixu su se zajebali negde, ali sam zaboravio gde ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sasuke-kun Posted April 22, 2005 Author Report Share Posted April 22, 2005 omg rofl ... Quote http://img67.imageshack.us/img67/1829/lol4thlk6.jpg kako pricati sa GM-om Paladins are gay Blizzard loves paladins Therefore, Blizzard is gay Link to comment Share on other sites More sharing options...
manson Posted April 22, 2005 Report Share Posted April 22, 2005 Sto je najgore od svega u swordfish-u su cak i najblize "objasnili" obicnim ljudima na koji nacin to ide... Naravno slikovito i shareno sa tim "access denied" stvarima sto ti kazes , ali ipak su se na neki nacin potrudili. da, ono hakovanje na pocetku je dobro :) ono sa plavusom :)) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stator Posted April 22, 2005 Report Share Posted April 22, 2005 Zapravo i u matrixu su se zajebali negde, ali sam zaboravio gde ;) Si siguran? Moracu opet da pogledam film ali prema onome sto sam ja cuo/video/zapamtio/procitao sve je proteklo po "protokolu" :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gioblin[Fuse] Posted April 22, 2005 Report Share Posted April 22, 2005 Aj bezite u neki dosadniji deo foruma.. smorili ste! K'o da nekoga zanima da li je to moguce ili ne, dobra je pricha u krajnjem sluchaju! ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted April 22, 2005 Report Share Posted April 22, 2005 Pa nije :) Trebalo je jos to nadgraditi :) Naprimer seca li se neko onih horor filmova iz 30-ih tipa frankenstaj srece mumiju? E pa tako da naprave film "Gotenks h4kuj3 KillIgora - the final clash" :) Kako bi to jako bilo :) imalo bi radnju, glavne likove, mitski zaplet i krvavi kraj :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts