woooopz Posted April 17, 2005 Report Share Posted April 17, 2005 p0zzzzz iz CG.... ovako .. molio bih ako iko zna da mi kaze... zbog cega kada (NAPRAVIM HALF LIFE DEDICATED NO WON ILI NO STEAM SERVER) daklee kada dam nekmom svoj IP nece da pozna taj moj server... dakle.... kao da nista ne ukuca.....ja mogu da udjem na taj moj server.. ali kada nekom dam IP nece da mu pozna.... iskljucivao sam razne FIREWALLovE i opet nishta trazim to evo 1 mjesec niko da mi kaze... pa vas MOLIM ako moze neko da mi kaze ili uputi kako se ovo moze napraviT MOLIM VAS respect od woooopya i unaprijed zahvalan Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zivk0 Posted April 18, 2005 Report Share Posted April 18, 2005 Kako ste umrezeni? Quote KURACCCCCCCCCCCCC Link to comment Share on other sites More sharing options...
woooopz Posted April 18, 2005 Author Report Share Posted April 18, 2005 ma imam ISDN 64/128... on ima diual UP vezu ( i jako smo blizu jedan drugom)... pa kreiramo server cisto da ne idemo na lan svaki dan.... molim ako znate odgovor da mi neko pomogne....... dakle ponavljam josh jednom... kreiram server preko hlds ..... dam svoj IP ... on ukuca ( i ne samo on) i nikom ne poznaje server koji sam ja kreirao.... P.S. u pitanju je NO STEAM ili NO WON ServeR... unaprijed zahvalan woooopz i respekt za zivka | Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted April 20, 2005 Report Share Posted April 20, 2005 ima statichki ip sa isdn-om ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
UneXpecTed Posted April 20, 2005 Report Share Posted April 20, 2005 Kad je vec rech o serveru ,zanima me da li neko ima neki link sa server.cfg poshto nam se deshava kad nas ima 15 na serveru da niko vishe nemoze da se konektuje, jer kad pokusha odmah svima ukoci (kao neki ogroman latency mada i dalje pokazuje obican latency) Unapred zahvalan. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
woooopz Posted April 21, 2005 Author Report Share Posted April 21, 2005 chm...... jel mozes sa1nt objasnit sta mu dodje to STATICKI IP ... i jel se moze to ikako promijenit ili pomerit ??? ikako ??? i ako ima josh neko da pomogne .... PA RED BI BIO VISHE !!! __________________ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nykolla Posted April 21, 2005 Report Share Posted April 21, 2005 prvo jesi siguran da si stavio da je nosteam drugo jesi siguran da imas javni ip trece je si siguran da imas otvorene sve portove? e sad kad napises to mozda pomoc i naidje ;) Quote Nije vazna brzina vazan je skill. http://www.klanrur.co.yu/forum/index.php?showtopic=26606 Link to comment Share on other sites More sharing options...
woooopz Posted April 23, 2005 Author Report Share Posted April 23, 2005 -------------------------------------------------------------- 1.jeste NO STEAM je 2.NE ZNAM STA JE JAVNI IP 3.KAKO DA STAVIM SVE PORTOVE ajde JEL CE POMOC DA NAIDJE ! VISHE ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rev Posted April 23, 2005 Report Share Posted April 23, 2005 ajde iskucaj ovde ip koji si njemu dao. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
woooopz Posted April 24, 2005 Author Report Share Posted April 24, 2005 pa obican IP .... recimo na primjer.... 169.254.229.139:27015 eto primjer... jedan od njihh ma ko svaki IP .... i jel za taj statican IP moze se naci neki program neki software kao neka simulacija i slicno ..... P.S. neamm pomoci ... :( i dalje :( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts