Jump to content

Za Bartuca! treba mi Pomoc!

HolymaN77

Recommended Posts

Ja sam pre jedno 2 godine pricao sa tobom o amazonci(sta da razvijam itd..) ti si tad igrao sa varvarom i pricao si mi kako je on jak.Sad sam hteo da pocnem sa varvarom posto sam sa amazonkom stigao do 99 i stvarno je extra pa Ako mozes da mi ispricas kako da napravim tri varvara. JEdan za PVp a jedan za PvM i sve o tome koje ITEME treba da ima i stat points i skill points.I jednog Frenzy BArbara.

MAlo sam citao na internetu i svi preferijaju barbara sa stitom i concetrationom ili sa IK setom i WindWhrilom. Mene interesuje da li moze da se napravi frenzy varvar koji ce biti iste jacine ili jaci od ona dva jer si ti igrao sa frenzy varvarom u 1.09 koliko se secam.Interesuje me da li je bolje soketovati mac ili sekiru tj sta se vise isplati(jel jaca berseker sekira ili colosus sword) zbog weapon mastery!

Primetio sam da varvari koji igraju sa maulovima i ww ne stavljaju uopste stat points na dexterity to im je velika usteda za vitality.Da li je dobro igrati tu strategiju. Bilo kakav savet ce mi pomoci i unapred hvala.

• 3 weeks later...

Tako je Wulfi reci mu....inace Wulfi ima kewa barba na enderu(Al smo ga opravili...za sve pare)

inace wulfi pm-uj ovog noobstera za bulid kapiram da se ti ipak najbolje razumes u barbariane huahuahuah

Inace ja mrzim barbs sa ss ili bilo kojim stitom iako su kewa(previse sam igrao 1.07 i 1.09)

I frenzy ti je kobasica to da znas odma

po meni trenutno je najaci pvm a i pvp donekle dual grief barb

Interrupts better than Kanye

Oh my. Capma, jesam ja tebi ono beshe vec rekao da taj Wulfgar nisam ja... ili sam to nekom drugom ovde rekao? Anyway, ne igram D2, to shto sam rekao je samo bila mala opaska na rachun vas shto igrate. [:D]

I naravno, bombon za onog ko rokne tog lika shto koristi "Wulfgar" nick. [:D]

Vulfi sam kroji svoju odecu od kozhe ubijenih protivnika.

Pr0 wifebeaters know.

Never give up. Never give in.