ma21o Posted April 10, 2005 Report Share Posted April 10, 2005 Ako bi neko mogao da mi objasni kako je instalirao dodatak za sc i ako ima cd-key...Hvala Quote SiD | 21 Link to comment Share on other sites More sharing options...
sh Posted April 10, 2005 Report Share Posted April 10, 2005 igra je full, nije dodatak. crack ne mozesh da nadjesh nigde, bar josh neki dan dok ne razbiju SF3 zashtitu. EDIT: zaboravih da ti dam cd-key... 2Q4PL-S4YXN-QSULH-VR53S-SNH7F Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ma21o Posted April 11, 2005 Author Report Share Posted April 11, 2005 ma znam da je zasebna igra nego sam pogreshio... thx za key, sacu da overim da li radi jel ima josh neki sajt sa serijskim brojevima i korisnim stvarima (crack-ovi...), znam za nekoliko ali od vishka glava... poz Quote SiD | 21 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zoolok Posted April 11, 2005 Report Share Posted April 11, 2005 Hm, pa ne trebaju vam krekovi, samo pravite mini-image i stavljajte ih u Daemon Tools. Ili skidajte mini-image sa Neta. Quote Everything's just fine. Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted April 11, 2005 Report Share Posted April 11, 2005 Zoolok mozes ukratko da opises to sto si rekao, posto nemam pojma sta je sta ? :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zoolok Posted April 11, 2005 Report Share Posted April 11, 2005 Elem. Skines mini-image igre sa Neta. U pitanju je image file CD-a igre, ali ne kompletan, vec samo onaj deo koji sadrzi osnovne podatke o CD-u (koji su fajlovi na njemu, gde se sta nalazi itd.). To je obicno od 500-600 KB do 4-5 MB. Onda skines Daemon Tools i instaliras ih. E, sad, Daemon Tools je program za emuliranje CD drajvova, ali moze da emulira i sve trenutne Copy Protection metode, ukljucujuci i Starforce. Get it? Mountujes mini-image u virtualni Daemon Tool drajv i pokrenes igru - Daemon Tools se brinu da se Copy Protection ne aktivira. Dobra stvar je i da ti vise ne treba novi krek svaki put kada izadje nova verzija (tj. patch) za neku igru. Ovo radi uvek - ja tako igram Rome: TW i Football Manager 2005. Quote Everything's just fine. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ma21o Posted April 11, 2005 Author Report Share Posted April 11, 2005 probao sam to shto si rekao da alcochol120% i nece, proverava cd i kaze kako mi cd-key nije dobar... startovao sam i star-force nightmare i iskljucio cd drivove Quote SiD | 21 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zoolok Posted April 11, 2005 Report Share Posted April 11, 2005 Uhm, gde sam ja spomenuo Alcohol 120%? Njega koristis za pravljenje 1:1 kopija, ali za emulaciju copy protectiona ti treba Daemon Tools, jer je Alcohol 120% "blacklisted" od gotovo svih proizvodjaca (recimo, FM 2005 ne radi sa Alcohol 120%, ali radi sa Daemon Tools). Quote Everything's just fine. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sh Posted April 11, 2005 Report Share Posted April 11, 2005 @zoolok ova igra ima neku noviju sf3 zashtitu, tako da ne moze samo daemon tools-om. ispravi me ako gresim. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zoolok Posted April 11, 2005 Report Share Posted April 11, 2005 Necu da te ispravim, jer ne znam. Ako ne radi, onda ostaje samo da cekamo novu verziju Daemon Toolsa :) Quote Everything's just fine. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doa Posted May 15, 2005 Report Share Posted May 15, 2005 Evi izasla je i ova igrica. Dajte utiske, kakva je igra, jeli je neko presao itd... Quote HIP HOP SERBIA PORTAL www.hiphop-np.com/forum Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts