cvele_wow Posted April 7, 2005 Report Share Posted April 7, 2005 Sva pitanja i sl na mordor[at]default.co.yu ili na 0637178262 Sve ko novo CD jednom otvoren pri instalaciji. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted April 7, 2005 Report Share Posted April 7, 2005 jao cvele sunce li ti : )))) des' :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Revanzor Posted April 7, 2005 Report Share Posted April 7, 2005 koliko Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
TeacH Posted April 8, 2005 Report Share Posted April 8, 2005 koliko "Sva pitanja i sl na mordor[at]default.co.yu ili na 0637178262" :-) Quote Craziness is directly related to having a vagina. Link to comment Share on other sites More sharing options...
StrayderGame Posted April 10, 2005 Report Share Posted April 10, 2005 Zna li neko koliko je prodao CD ja sam mu ponudio 55e ali ga je on prodao ja mislim za 50 nisam siguran ali me interesuje tacna cijena???? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doa Posted April 10, 2005 Report Share Posted April 10, 2005 Jos dugo ce se cekat za WOW Quote HIP HOP SERBIA PORTAL www.hiphop-np.com/forum Link to comment Share on other sites More sharing options...
StrayderGame Posted April 10, 2005 Report Share Posted April 10, 2005 Jos dugo ce se cekat za WOW zasto to kazes???Ja sam prekjuce otvorio racun i za dva dana cu da dobijem kreditnu VISA Electron i odmah ga narucujem samo ne znam da li sa ukgames.com ili amazon.co.uk??nisam jos odlucio ali ce najvjerovatnije to biti sa ukgames.com tako da ako Bog da ja cu je igrato one tamo nedelje i uz ovo jedno pitanje koliko treba da stigne jedna igra iz Velike Britanije od prilike ono slobodna procjena osim ako neko nije narucivao pa zna tacno??? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
amoskg Posted April 10, 2005 Report Share Posted April 10, 2005 Oko sedam radnih dana Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
WoLf4LiFe Posted April 10, 2005 Report Share Posted April 10, 2005 Moj ortak je dobio za oko 10 dana preko gameseek-a.Da li moze visa electron ?Nisam siguran... Quote It's fine, learn 2 die. http://img79.echo.cx/img79/3849/trashcat8zh.jpg Link to comment Share on other sites More sharing options...
StrayderGame Posted April 10, 2005 Report Share Posted April 10, 2005 Meni su rekli u banci da moze i da sluzi za kupovinu preko interneta !!? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
StrayderGame Posted April 10, 2005 Report Share Posted April 10, 2005 Ne znamvidjecu pa sta bude Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
amoskg Posted April 10, 2005 Report Share Posted April 10, 2005 Visa virtuon moze sigurno. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sajro Posted April 10, 2005 Report Share Posted April 10, 2005 VISA Virtuon for teh win... radi sve sa njom. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted April 11, 2005 Report Share Posted April 11, 2005 kole and co, nemojte da brishete ovo jer tjira ne gleda pm niti se javlja na telefon TJIRO, POGLEDAJ PM ! hvala unapred :) Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
StrayderGame Posted April 11, 2005 Report Share Posted April 11, 2005 prekokoje je on kreditne kartice narucio ako znas tacnu da vidim da otvorim i nju ako ova ne bude radila "Wolf" Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
WoLf4LiFe Posted April 11, 2005 Report Share Posted April 11, 2005 Master card .Ali ima jedan problemcic,sitan stvarno .Depozit je 200 e koliko sam ja video u topicima na ovom forumu.Najbolje ti je da uzmes visa virtuon.Sacekas lepo 3-5 dana.Meni dolazi prekosutra Mada probaj sa electron moze da upali.Ja mislim da je electron samo za bankomate proveri u banci:_____________________________BC Quote It's fine, learn 2 die. http://img79.echo.cx/img79/3849/trashcat8zh.jpg Link to comment Share on other sites More sharing options...
Revenger Posted April 11, 2005 Report Share Posted April 11, 2005 VISA Electron sigurno nemoze, proverio sam dok ce virtuon lepo da posluzi ali vam iz iskustva to ne preporucujem, bolje sacekajte za nekoiko dana stize nova tura u zemlju pa ko bude bio dovoljno brz... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
WoLf4LiFe Posted April 11, 2005 Report Share Posted April 11, 2005 Ma stize 100 kopija u Beograd a u Novi Sad 20.Ali dobro mi iz Beograda cemo da kampujemo ispred platoa u petak.Razapnemo lepo satore... Barem ce moj drug to da uradi:)Ali svejedno moras imati cc da bi zapoceo igru...Ne znam kako je stanje tu... Quote It's fine, learn 2 die. http://img79.echo.cx/img79/3849/trashcat8zh.jpg Link to comment Share on other sites More sharing options...
sasa[NOB] Posted April 11, 2005 Report Share Posted April 11, 2005 Ja sam narucio danas sa ukgames sa Virtuonom pa cemo videti kada i oce li stici... :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
StrayderGame Posted April 11, 2005 Report Share Posted April 11, 2005 zna li neko kako se kupuje ne ebay.com? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
StrayderGame Posted April 11, 2005 Report Share Posted April 11, 2005 Kod nas u CG nema te jebe*ne VIRTUON kartice nego ovi kazu da nju zamjenjuje elctron kartica a na ukgames.com ne primaju samo Visa electron i american express,pa ovo je cudo,a na amazon.co.uk ne salju igre u SCG,jos mi je ostalo da vidim na gameseek.co.uk jer kod njih pise da salju u Srbiju ali se ne pominje CG, [:(!] [:(!] [:(!] [:(!] eeee a posle se pitaju zasto ne mozemo u EU??!!!!!!!Svasta,ljudi aj dajte jos neki sajt ako imate pored ovih naravno "ako" ima gdje mogu naruciti WoW??I jel zna neko Moze li na ukgames.com mastercard standard?? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
WoLf4LiFe Posted April 11, 2005 Report Share Posted April 11, 2005 zna li neko kako se kupuje ne ebay.com? Treba ti paypal,a toga (valjda) u Srbiji nema:) Znam jos jedan sajt i znam lika koji je narucio igru i isto je iz Crne Gore ali trebace mi malo da iskopam link...Koristio je master card... Quote It's fine, learn 2 die. http://img79.echo.cx/img79/3849/trashcat8zh.jpg Link to comment Share on other sites More sharing options...
WoLf4LiFe Posted April 11, 2005 Report Share Posted April 11, 2005 Bem ti net jedva:D Koristio je master card podgoricke CKB banke.A evo ti i link http://www.reserve.co.uk/ On je narucio 4 puta i svaki put mu je stizalo u CG Quote It's fine, learn 2 die. http://img79.echo.cx/img79/3849/trashcat8zh.jpg Link to comment Share on other sites More sharing options...
StrayderGame Posted April 12, 2005 Report Share Posted April 12, 2005 toooooo wolf jer pazi sad nasao sam covjeka koji bi mi napravio mastercard standard u toj istoj banci ali da ne moram da primam plato kako to obicno ide vec da mi napravi na obican racun znaci onoliko koliko ja stavim na moj racun toliko sa mastercard standard mogu da potrosim to bi bilo vrhhh!!!Hvala !! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
WoLf4LiFe Posted April 12, 2005 Report Share Posted April 12, 2005 Njemu je stizalo u roku od 5-7 dana:)Ista fora sa visa virtuonom koju sam danas dobio Quote It's fine, learn 2 die. http://img79.echo.cx/img79/3849/trashcat8zh.jpg Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts