Silencer Posted April 6, 2005 Report Share Posted April 6, 2005 Bas sam citao i zainteresovalo me IGE National Cup: Europe vs Korea Dje je krajnji ja mislim rezultat bio 4:3. E sad mene interesuju replayeve. Jel zna neko de naci to ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted April 6, 2005 Report Share Posted April 6, 2005 kad je neki koreanski showmatch, ili neka njihova liga, mozes da zaboravish na repove, jer se oni ne pushtaju u javnost jedina opcija su ti vodovi,a sad ne znam kolika je tvoja mogucnost da ih skinesh jer su poveliki (~100mb po jednoj mapi, znachi za bo3 ti treba max 300mb) za vodove takodje moze da posluzhi http://war3.replays.net Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Go4Fun Posted April 6, 2005 Report Share Posted April 6, 2005 kad smo vec kod repova,dal neko zna de ima onaj rep SK.Zacard vs Spirit_Moon?mislim da ga je Spirit pobedio sa 3-0 Quote „Bolje čitav zivot biti bogatas,nego jedan dan sirotinja.” Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted April 6, 2005 Report Share Posted April 6, 2005 kad smo vec kod repova,dal neko zna de ima onaj rep SK.Zacard vs Spirit_Moon?mislim da ga je Spirit pobedio sa 3-0 prochitaj moj post odozgo, molim te Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Go4Fun Posted April 7, 2005 Report Share Posted April 7, 2005 e jebiga kasnije sam tek procitao tvoj posts,sry Quote „Bolje čitav zivot biti bogatas,nego jedan dan sirotinja.” Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZeRoX- Posted April 7, 2005 Report Share Posted April 7, 2005 replaye sa showmatcha sam skinuo pre nedelju dana(manje-vise kad je vec igran...).mozes ih naci na www.sk-gaming.com igrali su : DIDI8-FoV 1-0 MaDFroG-Sweet 0-2 Zeus19-Zacard 0-1 ToD-Swain 2-0 FreeDom-Grubby 1-0 WinneR-Lucifer 2-1 to je valjda to enjoy ima mnogo dobrih partija... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts