kolelale Posted April 5, 2005 Report Share Posted April 5, 2005 Prijave za ESL ladder su i zvanicno pocele i vise informacija imate ovde Napomena: Prilikom prijavljivanja tima/igraca mora se upisati steam id ili cd-key Ekipe koje igraju domace laddere mogu upisati fake steam-id ili cd-key. Za domace online meceve serveri nece traziti original cd-key. Za svu pomoc oko prijavljivanja obratite se ESL adminima GL&HF p.s. DotA 5 on 5 ladder je naravno pod WC3 Quote I'm 2 old 4 this shit To sto igramo u lan-u nam je najjace oruzje sto imamo' Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted April 5, 2005 Report Share Posted April 5, 2005 pa ono daj malo vise informacija kad gde kome i sta ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
weasel Posted April 5, 2005 Report Share Posted April 5, 2005 Da li si ti stvarno tard ili samo glumis??/ Pa dao ti covek link sa informacijama Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZeRoX- Posted April 5, 2005 Report Share Posted April 5, 2005 ok recite svi da sam tard ali ja ne vidim link za prijave ...kao ni po kom sistemu se igra niti sta ni kako... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kolelale Posted April 5, 2005 Author Report Share Posted April 5, 2005 klikni na "ovde" u prvom postu Quote I'm 2 old 4 this shit To sto igramo u lan-u nam je najjace oruzje sto imamo' Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dulac Posted April 5, 2005 Report Share Posted April 5, 2005 meni nista nije jasno jeste da nisam imao dovoljno vremena da procesljam sve :), al bi bilo lepo kad bi mi neko rekao do kad traje prijavljaivanje i kad pocinje liga? Quote Furthermore, once players can survive for a few seconds, it tends to force everyone to worry about defenses once again. Will resilience make enough of a difference? That is something we are discussing right now I'd hug you but I can't do that while strangulated. using a snare breaker and a purple costume doesn't prevent dps btw. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kolelale Posted April 5, 2005 Author Report Share Posted April 5, 2005 meni nista nije jasno jeste da nisam imao dovoljno vremena da procesljam sve :), al bi bilo lepo kad bi mi neko rekao do kad traje prijavljaivanje i kad pocinje liga? Prijavljivanje i trajnje lige nije vremenski ograniceno Quote I'm 2 old 4 this shit To sto igramo u lan-u nam je najjace oruzje sto imamo' Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted April 5, 2005 Report Share Posted April 5, 2005 tachnije laddera, jer liga ima vremensko ogranichenje, tj kolko kola = toliko nedelja Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki  22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah  13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dusan_k Posted April 7, 2005 Report Share Posted April 7, 2005 Ajde ljudi prijavljujte se za dotu , sigurno moze da se skupi barem jedno 7-8 ozbiljnih DOTA ekipa Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zews.NrG Posted April 7, 2005 Report Share Posted April 7, 2005 Ok samo mi reci gde da se prijavim i kada se to igra. na sajtu nema nista odredjeno!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZeRoX- Posted April 7, 2005 Report Share Posted April 7, 2005 aj stvarno ja gledao 5 puta sajt ali nema linka za prijave... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dusan_k Posted April 7, 2005 Report Share Posted April 7, 2005 lol kako nema pa ides na sajt registrujes tim i prijavis se za ligu ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZeRoX- Posted April 7, 2005 Report Share Posted April 7, 2005 kako da registrujem team za 1 vs 1 ligu?! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dusan_k Posted April 7, 2005 Report Share Posted April 7, 2005 ... koji je vama , da li ste vi bolesni ili ...? Treba vam sve objasnjavati ko da 2 godine imate Evo ovako : Sa leve strane ekrana imas spisak igrica, tu kliknes Warcraft 3.Zatim ti se u gornjem desnom delu ekrana pojavi spisak svih liga u kojima mozes da ucestvujes. Ti kliknes na 1on1 TFT Ladder sa nasom zastavom odma levo. Onda ides na dugme ,,Prijavi se za ligu" . Naravno pre toga treba da se registrujesh. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZeRoX- Posted April 8, 2005 Report Share Posted April 8, 2005 nejasno mi je da li si ti bolestan?mrzelo me je da pisem,ta liga (ladder) je bio igran 2004. pa zato mi je malo cudno bilo sve... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts