AndarieL Posted April 4, 2005 Report Share Posted April 4, 2005 Poz Svima...da neduljim hteo sam da kazem koristio sam mnogo demo playera za cs da pustam moje demoe i manje vise mi se nesvidjaju jer kad pokrenem demo on ulazi u igru pa dok ne izlodira nivo i onda pocne moj demo shto mi je malo bezveze ? E hteo sam pitati da li postoji mozda neki demo player koji kada snimin demo fino mogu iseci najbolje delove , ubaciti muziku .... neznam napraviti neke natpise i ostalo i da mogu ga lepo pokrenuti bilo kojim playerom iz wina ??? Jer sigurno postoji neki taki jer kako rade onda ovi na onlineu! Zato plz ako nesto zna neka napise unapred hvala! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
domiNus Posted April 4, 2005 Report Share Posted April 4, 2005 Pa to na sta ti mislis nije demo nego film... Za pocetak ti treba video mach - najprostiji program za pravljenje filmova koji je mali, pa ga lako mozhes downloadovati... I naravno moras da pustis demo i bindujesh na neko slovo startmovie i endmovie... Npr. kucas : bind "k""startmovie (naziv) 30" i bind "l""endmovie"... On ce hvatati screenshotove koji ti se nalaze u folderu gde si instalirao cs... Nek jos neko doda neshto ako mu treba :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rev Posted April 4, 2005 Report Share Posted April 4, 2005 koristi search, milion puta prezhvakana tema. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts