silmarill.x3m Posted April 8, 2005 Report Share Posted April 8, 2005 ovako kada sidjete sa stanice idete pravo bulevarom prodjete lutriju i kad dodjete do kafica fashiona e tu vas mi kupimo:)) moj broj je 063/659369=dule i 063/8836211=mire kad sletite nazovite nas da se dogovorimo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaliZmaj Posted April 8, 2005 Report Share Posted April 8, 2005 ovako kada sidjete sa stanice idete pravo bulevarom prodjete lutriju i kad dodjete do kafica fashiona e tu vas mi kupimo:)) moj broj je 063/659369=dule i 063/8836211=mire kad sletite nazovite nas da se dogovorimo Xexexe... Dolazimo kolima... Valjda cemo vas naci, imamo vase mob. brojeve, tako da ono... Sad cu malo da proucim neke planove vaseg lepog grada, obzirom da sam poslednji put bio kod Lipeca u igraonici, znaci ohohoho... Vidimo se... 99% Quote PlatoPlus * FIFA Squad | MaliZmaj @quakenet.org #platoplus #esl.fifa http://www.esl-europe.net/scg/fifa2004/1on1/ladder/ http://www.fifa-serbia.com Link to comment Share on other sites More sharing options...
watch:. Posted April 9, 2005 Report Share Posted April 9, 2005 a sta vam je to ljudi OTB? Quote Ma necu ni da trosim reci na jajare i funjare i na sve ove cave sto iza ledja su se sunjale Link to comment Share on other sites More sharing options...
silmarill.x3m Posted April 9, 2005 Report Share Posted April 9, 2005 e plz ako neko zna da li ima negde da se skine no cd crack ili novi patch za fifu aj nek me cimne plz 063/659369 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
2bad Banovan Posted April 10, 2005 Report Share Posted April 10, 2005 Ma kazem ja igra je keva, golman doda beku, bek preko celog terena negde do kornera, odatle centarshut i to je gol :) Rezultat 11-10, od kojih 20 golova na istu tu caku :) milina od igre =) ta fora se koristila na segi koliko ja znam stisnes C i trcis uz aut liniju do kornera pustis c i gol ali sada ? nevera Quote Menjam tashtu za tonu vestackog djubriva : Shifra : djubre za djubre Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts