Twister Posted March 31, 2005 Report Share Posted March 31, 2005 Logitech MX510 glanc nov, plave boje ne moram da pishem karakteristike ! 40 evra Inteli Mouse Explorer 2.0 Wireless odlichan mish veoma malo korishcen (nov), ima vertikalni i horizontalni scroll.... bezhichni je i odlichno radi (stho bi se reklo UOPSHTE NE BAGUJE) meni lichno se vishe svidja kako se ponasha od mx1000 koji mi je nekako chudan... i naravno drajveri uz njega... kutija bla... baterije traju mnogooo dugo :) isto 40 evra... zainteresovani neka me PM-uju P.S. Da se ne bi tripovali.... prodajem ih zato sto imam mx500 koji mi savrsheno odgovara a trebaju mi pare... a i shta cu sa tolikim silnim mishevima :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
BaXuz Posted March 31, 2005 Report Share Posted March 31, 2005 Ocigledno prestajes da igras cs ::) ..::BaXuz Link to comment Share on other sites More sharing options...
Twister Posted April 1, 2005 Author Report Share Posted April 1, 2005 Ma ne bre ne prestajem da igram CS nego cu igrati na tastaturi pa mi mish i ne treba !!! a onaj mx500 sto imam... njega cu da bacim u djubre eto chisto onako ! dunulo mi ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts