AndarieL Posted March 29, 2005 Report Share Posted March 29, 2005 E da hvala ti Nargade na odgovoru ali WDDG 2.1 emulator mi nije pomogao nije mi resio bag sa odecom ono nemogu nista da vidim na sebi kao ni oruzije nista dok neumrem a i inventory jako baguje!!!! E sad ja naravno igrao sam i na onlineu krakovan server naravno i tamo je sve odlicno radilo znaci svi bagovi skoro ispravljeni i pise da je ta verzija emulatora WowEmu v0.2222.2.6 sto znaci mnogo noviji od ovoga mog WowEmu v0.2222.2.1 !!!! I bio sam uporan i nasao na netu bas tu verziju fino downloadovao ali neznam da ga instaliram ?!?!? Pa bih molio bilo koga ako zna da mi objasni kako da ga podesim i stavim mnogo bi mi znacilo!!! Ili ima neka druga fora ili verzija emulatora koja to ispravlja ? Hvala unapred.....e da ako neko zeli da me kontaktira preko icq-a moj broj je 348-187-563.... slobodno :) ok to je bilo to idem sad spaviti ^^ POZ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ser_Zile Posted March 30, 2005 Report Share Posted March 30, 2005 evo ti pa odavde skinu najnoviji emu+baza+tools http://www.blizzhackers.com/viewtopic.php?t=272143 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts