ZeRoX- Posted March 29, 2005 Report Share Posted March 29, 2005 Ne verujem da ni na jednom sajtu nisam video da je acon vec poceo,samo otisao na replayerse i skinou neke moonove replaye.sta mislite ko realno osvaja?ja mislim Moon i zanima me jel jos neki dobar igrac osim Moon ucestvuje? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
CheckMyFart Posted March 29, 2005 Report Share Posted March 29, 2005 TT i mene zanima,verovatno je tu fov itd... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted March 29, 2005 Report Share Posted March 29, 2005 to su koreanske kvalifikacije, acon5 je tek negde na leto Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZeRoX- Posted March 30, 2005 Author Report Share Posted March 30, 2005 a pa da...svejdeno Moon ce da sabije Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted March 30, 2005 Report Share Posted March 30, 2005 ,Mar 30 2005, 11:03:46] a pa da...svejdeno Moon ce da sabije realno, sabice i sve ostalo ove godine,ako nastavi da igra u ovom ritmu ne vidim choveka koji moze njega da dobije, jedino mozda neki elf u mirroru, jer mu je to "slabija" tachka Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZeRoX- Posted March 30, 2005 Author Report Share Posted March 30, 2005 realno, sabice i sve ostalo ove godine,ako nastavi da igra u ovom ritmu ne vidim choveka koji moze njega da dobije, jedino mozda neki elf u mirroru, jer mu je to "slabija" tachka Nije mu mirror slabija tacka,nego njega kao i zacarda jebu mirori jer kad neko igra istu taktiku kao i ti,treba ti mnogo vise skilla da bi ga na brzinu sabio,zato se partija oduzi,mass expanda...pogledaj moon-vs-check(1.17)-realno check je duplo losiji,ali su se kidali...moon ownage! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts