No.1 Posted March 29, 2005 Report Share Posted March 29, 2005 Telefon je potpuno nov, ima full opremu - 2 neformirane baterije, cradle, USB kabal, bluetooth slushalicu, 32 mb memoriju, CD, koznu futrolu.. Cena - 185 evra ili zamena za neki jeftiniji Kontakt tel - 062/391-592 Link to comment Share on other sites More sharing options...
urban Posted March 29, 2005 Report Share Posted March 29, 2005 Beomobil 011 / 323.98.16 Ne 28.03. u 15 h[azurirano] na lageru 150 eura SMS mobil shop 011 / 620.635 3 28.03. u 17 h[azurirano] na lageru 180 eura ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
watch:. Posted March 30, 2005 Report Share Posted March 30, 2005 opet neko mora da gusi topik znaci urban ti si izgleda teski debil!.. Ma necu ni da trosim reci na jajare i funjare i na sve ove cave sto iza ledja su se sunjale Link to comment Share on other sites More sharing options...
urban Posted April 1, 2005 Report Share Posted April 1, 2005 to mi kaze covek koji je jedva uspeo osnovnu skolu da zavrsi...strasno... da ne gusim topic...moram da te pitam...posto mi treba 2 minuta da otvorim pm[ne znam zasto stvarno]...za koji bi telefon hteo da ga zamenis...reci neki za primer... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted April 1, 2005 Report Share Posted April 1, 2005 urban, chini mi se da u standard pakovanju ne dobijash BT slushalicu i kozhnu torbicu.. so.. cena je realna ako je fon potpuno nov... Link to comment Share on other sites More sharing options...
suba Posted April 1, 2005 Report Share Posted April 1, 2005 zar je uopshte bitno..neka trazi koliko hoce za njega ..ako necesh ne morash da ga kupish...jednostavno EAT MY SHORTS Link to comment Share on other sites More sharing options...
watch:. Posted April 2, 2005 Report Share Posted April 2, 2005 to mi kaze covek koji je jedva uspeo osnovnu skolu da zavrsi...strasno... da ne gusim topic...moram da te pitam...posto mi treba 2 minuta da otvorim pm[ne znam zasto stvarno]...za koji bi telefon hteo da ga zamenis...reci neki za primer... ko kaze da sam zavrsio osnovnu skolu???? Ma necu ni da trosim reci na jajare i funjare i na sve ove cave sto iza ledja su se sunjale Link to comment Share on other sites More sharing options...
brank0 Posted April 2, 2005 Report Share Posted April 2, 2005 ko kaze da sam zavrsio osnovnu skolu???? Ti se time hvalish? sorry za offtopic... Link to comment Share on other sites More sharing options...
watch:. Posted April 2, 2005 Report Share Posted April 2, 2005 ne hvalim se nego sam zavrsio za sve informacija a sto neko voli da s oprostenjem da sere i da malo ovo ono jbg :))))) Ma necu ni da trosim reci na jajare i funjare i na sve ove cave sto iza ledja su se sunjale Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted April 5, 2005 Report Share Posted April 5, 2005 urban, chini mi se da u standard pakovanju ne dobijash BT slushalicu i kozhnu torbicu.. so.. cena je realna ako je fon potpuno nov... bt slushka je oko ~40e,a kozhna "futrolica"...no comment :))))))))))))) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts