Geronimo Posted April 15, 2005 Report Share Posted April 15, 2005 U, mnogo problema si nabrojao. Ne znam kako je igrati sa originalom, da li ima vise questova, itema, npcova itd? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
WoLf4LiFe Posted April 15, 2005 Report Share Posted April 15, 2005 Nisi nista video:)))))Naravno sve radi,ima vise questova normalno,itema way much more,NPC-ova ima vise i svi normalno rade...Istina je da pirati rade za free ali ipak je original original...Mozda za nekoliko meseci bude slican originalu ali ja ne mogu da cekam dotle:D Quote It's fine, learn 2 die. http://img79.echo.cx/img79/3849/trashcat8zh.jpg Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sajro Posted April 15, 2005 Report Share Posted April 15, 2005 Geronimo, kako da ti objasnim... WoW Pirat i WoW Original su ko... hmm... trenutno nemam ni jedno dobro poredjenje ali mogu ti retji da su razlike nenormalno ogromne. ;) Ni jedan od problema koje je Wolf nabrojao nemash u WoW originalu. Nije ti ovo WC3 TFT pa da PVPGN Piratski server isto shto i Battle.net shto se tiche igre. U tom sluchaju razlika je samo u serveru koji spaja tebe i igracha.. . u WoWu je to sve mnogo drugachije. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted April 15, 2005 Report Share Posted April 15, 2005 Koliko se ja secam ( a mozda i gresim ) EVE se isto na pocetku kada je izasao mogao nabaiti iskljucivo u box verziji. yep. s tim da smo mi nabavljali u dvd kutiji - cd i manual Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
WoLf4LiFe Posted April 16, 2005 Report Share Posted April 16, 2005 Geronimo, kako da ti objasnim... WoW Pirat i WoW Original su ko... hmm... trenutno nemam ni jedno dobro poredjenje ali mogu ti retji da su razlike nenormalno ogromne. ;) Ni jedan od problema koje je Wolf nabrojao nemash u WoW originalu. Nije ti ovo WC3 TFT pa da PVPGN Piratski server isto shto i Battle.net shto se tiche igre. U tom sluchaju razlika je samo u serveru koji spaja tebe i igracha.. . u WoWu je to sve mnogo drugachije. What he said:) :D Quote It's fine, learn 2 die. http://img79.echo.cx/img79/3849/trashcat8zh.jpg Link to comment Share on other sites More sharing options...
carnivores Posted April 20, 2005 Report Share Posted April 20, 2005 dajte bre ljudi neki link da skinem server za wow pa da ga pustim u lan i da se barem iznerviram kao covek dok mi ne stigne wow Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts