m@ke Posted March 22, 2005 Report Share Posted March 22, 2005 Jer moze neko da mi napise sta treba da uradim, da server radi kako treba. Posto primecujem da malcice secka kad ima samo dva igraca. Mozda neko dodatno podesavanje. Server ima 256 RAMa i neki Celeron na 2 GHz. I ako neko moze da mi kaze sta je ovo i kako da iskljucim: Trying to authenticate with WON server Error connecting to Auth server: ES_INVALID_ADD HVALA!! p0z [ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
eXiLe^mAnt3Ra.nP Posted March 22, 2005 Report Share Posted March 22, 2005 idi na Cs.rin.ru/forum i tako skini Znuff-ov auto HLDS Tool....samo ga pokrenes on ce da updajtuje Tvoj HLDS i da pachuje swds.dll dabi mogli da se nakace drugi na tvoj server... ovo je samo za cs1.6 (ali svakako probaj)... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
m@ke Posted March 22, 2005 Author Report Share Posted March 22, 2005 Izvinjavam se sto nisam napisao ali ja sam stavio server 1.5. Jer ima tamo nesto slicno za 1.5? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
m@ke Posted March 22, 2005 Author Report Share Posted March 22, 2005 e da zaboravio sam... Lag je dobar(ispod 10), ali opet secka, pokusao sam da naravim server bez dodataka(adminmod,stasme,..) i opet secka. Sta moze da bude problem? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
GriM ReapeR Posted March 23, 2005 Report Share Posted March 23, 2005 sv_maxrate 0 (ovo u prevodu znaci da klijent podesava svaki svoj rate) sv_maxupdaterate 101 sv_maxcmdrate 101 ex_interp 0.1 probaj ovo.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts