a player Posted March 27, 2005 Author Report Share Posted March 27, 2005 ako imas pametniju ideju kako da odaberem ko ce dobiti drugi WoW, samo izvoli pa predlozi. nemam nameru ni tebi, ni bilo kome da se pravdam, niti ja bilo koga teram da licitira. od najbolje namere, ispasce da sam ovde da zaradim.. uostalom, ako ne odgovara, molim vas da mi kazete da ne treba druga kopija, ja cu uzeti samo jednu za sebe, a ljudi ce se uzdrzati od glupih komentara Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
StrayderGame Posted March 27, 2005 Report Share Posted March 27, 2005 slusaj ja sam te fino zamolio ako mozes na mene da racunas jer sam iz podgorice i meni je to teze da nabavim nego drugim likovima iz BG ako budes mogao to da mi ostavis posalji na e-mail sekula@cg.yu a ako ne da trazim drugi nacin!!Unaprijed zahvalan!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
amoskg Posted March 27, 2005 Report Share Posted March 27, 2005 Ma pusti te fore Podgorica, ni u Beogradu nema sanse da se nadje. Nista onda cemo da licitiramo. Ja nudim 60 evrica. Kada stize taj WoW? p.s. Ti ces pre da nadjes u Podgorici nego mi u Beogradu. amoskg@infosky.net Marko 0641219060 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
StrayderGame Posted March 27, 2005 Report Share Posted March 27, 2005 hahha a znas kad kad na vrbi rodi grozdje jer znas zasto ovamo ne nabavljaju to zato sto kod nas jos nije uvedena zabrana piraterije i ljudima se ne isplati da kupuju originale pa da prodaju jer narod nece to da kupi kad moze kopiju shvatas?!A iz podgorice sam pa vidis li po e-mail-u da je (.cg.yu),i ja njega molim da ostavi jedan primjerak ako moze a ako ne neka mi kaze pa da trazim drugi nacin da dodjem do njega??Na uzgred je li pocela ponovna proizvodnja WoW-a u EU?? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
amoskg Posted March 27, 2005 Report Share Posted March 27, 2005 Koliko ja znam od 15. aprila ce poceti prodaja u Nemackoj a od 21. u Velikoj Britaniji. Sto se igre tice ima nas dosta koji bi voleli da je imamo tako da je najpostenije da je uzme onaj koji da najvise para! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zyxan'Ghaz Posted March 28, 2005 Report Share Posted March 28, 2005 Ma koja crna licitacija , da se opali jedan MORTAL COMBAT uzivo (bez oruzija , samo ruke i noge) pa ce pobednik srecno (bez nekog dela tela) da uzme WOW i da ga igra kuci ;) Ja cu da vam nadjem neku Arenu , a vi samo ugovorite koliko ljudi ce da dodje , inace ulaznica ce biti od 100-400 din u zavisnosti od mesta :D Quote The Earth Mother smiles upon us Link to comment Share on other sites More sharing options...
cRuis3r Posted March 28, 2005 Report Share Posted March 28, 2005 poz maso... 70eur od mene ^.^ p.s. podgorica, shta je tebi tesko da preplivas jadransko i skoknes do Italije?! tamo sigurno nesto ima... :P Quote cRuis3r's Online Shop and ServicesPlacanje online, podizanje para, razne usluge cRuis3rns - Skype Link to comment Share on other sites More sharing options...
amoskg Posted March 28, 2005 Report Share Posted March 28, 2005 Kad stize taj WoW? Ja nudim 80 eura. p.s. Nije ti ovo losa ideja za Mortal combat. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
a player Posted March 28, 2005 Author Report Share Posted March 28, 2005 nadam se kraj ove ili pocetak sledece nedelje. kao sto sam vec rekao, ja ne poznajem nikoga odavde, i ne mogu da dajem prednost zato sto neko nije iz beograda. poslacu PM pobedniku kada budem znao tacan dan. inace, jos uvek ga nema u EU, cena u UK je oko 45 funti na ebay-u. ja sam samo imao srece. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Revanzor Posted March 28, 2005 Report Share Posted March 28, 2005 Nudim 90 evrica... E-mail:Sithacker@hotmail.com 062 396 057 Andreja (podrazumeva se da pakovanje nije otvoreno i da ima 30 besplatnih dana) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
amoskg Posted March 28, 2005 Report Share Posted March 28, 2005 95 evrica! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rakija Posted March 28, 2005 Report Share Posted March 28, 2005 mislim da je bolje da sacekamo 15 april i da svi lepo kupimo za 50 evrica. plato je rekao da ce imati.A ja poznajem coveka koji snabdeva plato i rekao je da nece nista biti pre 15, a posle 15 sigurno. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sajro Posted March 29, 2005 Report Share Posted March 29, 2005 Dobro, a zashto ne pustish da ljudi licitiraju ovu kopiju WoW-a? Niko ih ne tera... free will & stuff. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cRuis3r Posted March 29, 2005 Report Share Posted March 29, 2005 MA DA!!! ponudio bih 100 ali... ipak cu sacekati Aprilsku isporuku koja inace nece kostati 50 nego oko 30-40 evritja... blah... brate mogu 3 kom da kupim za nadelju dana kasnije... Quote cRuis3r's Online Shop and ServicesPlacanje online, podizanje para, razne usluge cRuis3rns - Skype Link to comment Share on other sites More sharing options...
WoLf4LiFe Posted March 29, 2005 Report Share Posted March 29, 2005 Hehe dajem 100 eurosa ako ne dobijem do ove subote:)citaj 100 ako neko ponudi vishe ja dajem 5e vishe od njih. Quote It's fine, learn 2 die. http://img79.echo.cx/img79/3849/trashcat8zh.jpg Link to comment Share on other sites More sharing options...
StrayderGame Posted March 29, 2005 Report Share Posted March 29, 2005 mislim da je bolje da sacekamo 15 april i da svi lepo kupimo za 50 evrica. plato je rekao da ce imati.A ja poznajem coveka koji snabdeva plato i rekao je da nece nista biti pre 15, a posle 15 sigurno. upravo tako ako mene ne bude racunao "a player" sad za cijenu 10 e skuplju od nabavne onda cu sacekati jos nedelju nedelju i po dana pa cu ga kupiti u Plato-u kad sam mogao da cekam do sad a mogu i tih nedelju i po dana !! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
WoLf4LiFe Posted March 29, 2005 Report Share Posted March 29, 2005 U pravu si.Hehe ja dobijam u petak (u sto sam srecan)preko distributera naseg zvanicnog iz Zemuna.Ako ne bude bilo u petak bice 15. Quote It's fine, learn 2 die. http://img79.echo.cx/img79/3849/trashcat8zh.jpg Link to comment Share on other sites More sharing options...
StrayderGame Posted March 30, 2005 Report Share Posted March 30, 2005 U pravu si.Hehe ja dobijam u petak (u sto sam srecan)preko distributera naseg zvanicnog iz Zemuna.Ako ne bude bilo u petak bice 15. Blago tebi da ne mozes i meni jedan da nabavis??? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
WoLf4LiFe Posted March 30, 2005 Report Share Posted March 30, 2005 Sry,ali covek je samo meni ostavio zato shto smo prijatelji,cak je ispalio jednog lika zbog mene.Moj savet ti je da kupis preko neta Quote It's fine, learn 2 die. http://img79.echo.cx/img79/3849/trashcat8zh.jpg Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zyxan'Ghaz Posted March 30, 2005 Report Share Posted March 30, 2005 Nista od mog Mortal Combata BUUU :((((( /me very sad no blood , no fun :D Quote The Earth Mother smiles upon us Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts