konfuzni Posted March 21, 2005 Report Share Posted March 21, 2005 E ovako Imam original WoW kupljen u Svajcerskoj koji je na nemackom , napravio sam acount i naravno dobio prvi mesec besplatno , ulogujem se sve radi ok ali ne mogu da igram na nemackom posto i onako ga ne znam, Uzeo sam iz igraone US verziju tj jezik i instalirao gajbi sve mi je patchovo kao i u prethodnoj verziji ali nece da mi se uloguje u igru izbacuje stalno da je pogresan acount name ili password bla bla... Problem nije do ulogovanja , posto imam druga kome sam dao pass i koji isto igra WoW iz foruma gde njemu sve radi opusteno uloguje se bez problema i igra, naravno on izadje kada je treba da se ulogujem Problem je jos to sto nece da mi radi menage acount tj nece da se uloguje kada idem na njihov sajt , bio je topic o ovome koliko ja vidim , ali nisam video da je iko odgovorio na ono sto je problem... Hvala unapred.... Quote I wish that BACKSPACE works in life!. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rejz Posted March 21, 2005 Report Share Posted March 21, 2005 US verzija igre i EUR cd key ne funkcionisu jedno s drugim.... Sta mozes da uradis, da uzmes europe (english) verziju od nekoga i instaliras i onda metnes tvoj cd key i problem je resen. Poz, RejZ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
konfuzni Posted March 21, 2005 Author Report Share Posted March 21, 2005 heh sada sam to provalio , tako sto sam se logovao na europe sajtu i usao mi je , ali jbg dobio sam nemacku verziju a stvarno mi se ne igra na njoj ali nemam gde da uzmem UK verziju :( Quote I wish that BACKSPACE works in life!. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sajro Posted March 21, 2005 Report Share Posted March 21, 2005 Ovde ima jedno 15 ljudi koji imaju UK verziju igre, vidi da li je neko raspolozen da se nadje sa tobom (ako si iz BG-a) pa da ti instalira UK verziju... nishta ga ne koshta, samo 1-2h vremena. Ja bih ti prvi to uradio da sam iz BG-a, ali jbg. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
konfuzni Posted March 21, 2005 Author Report Share Posted March 21, 2005 naravno da sam iz bg-a , ali ne znam nikog od ljudi koji igraju wow , sem nekih izuzetaka ;p Quote I wish that BACKSPACE works in life!. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted March 21, 2005 Report Share Posted March 21, 2005 objasnih mu, a rekao sam to i u drugom topicu, treba samo promeniti u realmlist.wtf iz eu.logon.blabla u us.logon.blabla i obrnuto ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sajro Posted March 24, 2005 Report Share Posted March 24, 2005 Ehhh da, totalno sam zaboravio na to! :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts