silmarill.x3m Posted March 20, 2005 Report Share Posted March 20, 2005 Kontali smo u ns-u da napravimo tur pa gledamo dali ima zainteresovanih sa strane nista strasno max 32 igraca tur radi promovisanja same igre i uvezbavanje iste:)) pa javite te se da vidim sta mislite,ili ako vec ima neki tur za koji ne znam. ee Jel ima neko isqustva sa online igranjem posto mi mnoge stvari tamo nisu jasne Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
FiFa PLaYeR Posted March 20, 2005 Report Share Posted March 20, 2005 Kontali smo u ns-u da napravimo tur pa gledamo dali ima zainteresovanih sa strane nista strasno max 32 igraca tur radi promovisanja same igre i uvezbavanje iste:)) pa javite te se da vidim sta mislite,ili ako vec ima neki tur za koji ne znam. ee Jel ima neko isqustva sa online igranjem posto mi mnoge stvari tamo nisu jasne To je dobra ideja , ako treba neka pomoc tu sam. Samo napisi koja je nagrada za 1.2.3., koliko je ucesce itd.... P.S.Vezano za ON-LINE igranje kontaktiraj me preko Mirc-a! GL and HF !!! Quote @quakenet.org #team-serbia Aloha Link to comment Share on other sites More sharing options...
2bad Posted March 26, 2005 Report Share Posted March 26, 2005 a gde bi bio tur u qm-u? i kada Quote banovan Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts