Sajro Posted March 19, 2005 Report Share Posted March 19, 2005 Ako neko zeli da naruchuje Game Card umesto da cheka da nam voljeni drugari iz Platoa nabave, mozete slobodno da koristite Gamersloot.net sajt. Ja sam moju 60 day karticu naruchio juche uveche i dobio je vetj danas popodne (24h je maximum od trenutka kada naruchite da vam stigne na mail) Ako neko ne zna, sajt radi po principu da oni izgrebu Game Card i poshalju ti sliku (600x400) formata sa izgrebanom karticom. Cena Game Card od 60 dana kod njih je 27.5 E i ja sam je kupio sa VISA Virtuon karticom. www.gamersloot.net , za sve koje zanima! Pozdrav. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zyxan'Ghaz Posted March 19, 2005 Report Share Posted March 19, 2005 Ma najbolje ti je da odvojis odmah 70 evra i ladis se pola godine :D Quote The Earth Mother smiles upon us Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts